10 grāmatas, kuras paņemt līdzi rudens atvaļinājumā

Šķiet, rudens melanholija pati mudina tvert pēc grāmatas. Un ir gluži vienalga, vai pagarini vasaru tropiskā pludmalē, baudi pēcpusdienu kafejnīcā vai brauc vilcienā uz Jūrmalu - grāmata būs perfektais veids, kā atpūsties rudenī. Viesnīca "Hotel Jūrmala Spa" iesaka 10 grāmatas, kas lasītājus aizvedīs skaistā iztēles ceļojumā.

1. Paula Hokinsa "Meitene vilcienā"

Grāmata, kuru lasot, laiks paies nepamanot. Pēc vienas lapaspuses gribēsies nākamo, tad vēl vienu, un vēl... un tad jau grāmata būs galā! Elpu aizraujošs detektīvs piedzīvojumu cienītājiem.

2. Sesilija Aherna "Ar mīlestību Rozija/Līdz varavīksnei"

Tiem, kuriem gribas palasīt kaut ko mīļu un sirdi sildošu, patiks šis romāns. Par mīlestību, par mātēm un meitām, negaidītiem pārsteigumiem un to, cik tie ir brīnišķīgi.

3. Inga Žolude "Mierinājums Ādama kokam"

Nav arī obligāti jāskatās pasaules literatūras plašajos plauktos, lai atrastu kaut ko vērtīgu. Mūsu pašmāju autori arī joprojām naski strādā un rada brīnišķīgas grāmatas. 13 stāsti vienkārši par dzīvi.

4. Daniels Volless "Big Fish"

Par to, cik ļoti svarīgi ir tomēr saglabāt savu iekšējā bērna fantāziju un noticēt brīnumiem. Par to, ka dažkārt mēs izvēlamies ticēt brīnumam ne jau racionālu iemeslu dēļ, bet tāpēc, ka tie dzīvi padara skaistāku. Atrodi savu rudens brīnumu ar šo grāmatu!

5. Sāra Vinmane "Kad Dievs bija trusis"

Ja atvaļinājumu velti saviem mīļajiem, iesakām šo literatūras šedevru. Patiesi skaisti un nesteidzīgi par ģimenes stiprajām saitēm, kā arī draugiem, kuri kļūst par tavu ģimeni dzīves laikā.

6. Edgars Alans Po "Nejaušību eņģelis"

Edgars Alans Po ir no tiem autoriem, kuriem patiesi padodas radīt noslēpumaino un miglaino rudens atmosfēru savos stāstos. Šis tas no maģijas, šis tas nedaudz baiss - piemērots vēsiem vakariem pie silta kamīna!

7. Dž. D. Selindžers "Uz kraujas rudzu laukā"

Iegrimsti pārdomās par jaunības dienām - ko nozīmē būt jaunam, ko nozīmē būt apjukušam. Literatūras klasika, kura būtu jāizlasa katram - kādēļ gan nesākt jau tagad?

8. Stīvens Kings "Zvēru kapiņi"

Ja esi īstens Helovīna cienītājs un meklē asas izjūtas šausmu žanrā, Stīvena Kinga grāmatas tev noteikti patiks. Zvēru kapiņi ir viena no bailīgākajām un rudenim atbilstošākajām viņa grāmatām.

9. Rupi Kaur "Milk and Honey"

Rudens ir ne tikai vienkārši grāmatu, bet arī dzejas laiks. Šī grāmata ir viens no pēdējo gadu populārākajiem dzejoļu krājumiem. Turklāt tā patiks arī tiem, kuri ar dzeju ir uz "Jūs". Brīnišķīgi, skaisti un tik neiedomājami skaisti par mīlestību, sāpēm un laimi.

10. Patriks Ness "Septiņas minūtes pēc pusnakts"

Smeldzīgi par mīlestību un zaudējumu. Vēl jo vairāk par to - cik grūti patiesībā ir atzīt to, ka tev sāp, bet tikai tā var turpināt kustēties uz priekšu. Grāmata, kuru būtu vērtīgi izlasīt ne tikai pieaugušajiem pašiem, bet arī vecākiem kopā ar saviem bērniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86431003sec.