Kā ceļot uz Sanktpēterburgu ar elektronisko vīzu?

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" aicina Latvijas pilsoņus šoziem ceļot uz Sanktpēterburgu, piesakoties elektroniskajai vīzai.

Ar elektronisko vīzu Krievijas ziemeļu galvaspilsētā Sanktpēterburgā var uzturēties līdz astoņām dienām. "Lux Express" piedāvā no Rīgas uz Sanktpēterburgu nokļūt 10 stundu laikā. Katru dienu tiek piedāvāti četri reisi dienā šādos laikos: 08.55, 18.45, 22.45, 23.55.

"Sanktpēterburga ir viena no skaistākajām Krievijas pilsētām ar īpašu šarmu un enerģētiku. Tas ir arī ļoti iekārojams un pietiekami tuvs daudzu rīdzinieku un Rīgas viesu galamērķis, bet līdz šim daudzus no šīs pilsētas apmeklējuma atturēja diezgan sarežģītais un dārgais vīzas kārtošanas process, kas tagad ir vienkāršots, un mūsu pasažieri var ceļot ērtāk. Pasažieriem, izvēloties braucienu, jāpievērš uzmanība, ka elektroniskā vīza ir derīga tikai tajos pārvadātāju maršrutos, kas šķērso Narvas un Ivangorodas robežpunktu, caur kuru brauc visi "Lux Express" autobusi, kas dodas uz Sanktpēterburgu," stāsta SIA "Lux Express Latvija" valdes priekšsēdētājs Janno Ritsbergs.

Lai iegūtu ceļošanai derīgu vīzu, ir jānoformē iesniegums Krievijas Ārlietu ministrijas mājaslapā evisa.kdmid.ru/ru-RU, pievienojot failu ar fotogrāfiju. Kā ierasts, uz robežas būs jāuzrāda arī derīga pase. Elektroniskā vīza ir jāizmanto 30 diennakšu laikā kopš tās saņemšanas brīža. Vīzai jāpiesakās ne vēlāk kā četras dienas pirms brauciena. Šādas vīzas iegūšanai nav vajadzīgs uzaicinājums vai apstiprinājums.

Sanktpēterburga ir Krievijas kultūras centrs, kas piedāvā muzejus, kultūras pieminekļus, izcilu arhitektūru, skaistus parkus un dārzus. Pilsētas galvenais tūrisma piesaistes objekts ir Valsts Ermitāža, kas atrodas Ņevas krastā piecās savstarpēji savienotās ēkās, kur 350 zālēs pieejami vairāk nekā trīs miljoni dažādu eksponātu. Vilinošs ir arī krāšņais Botāniskais dārzs, kurā apskatāmas retu augu kolekcijas. Absolūtu arhitektonisko daudzveidību un krāsainību piedāvā Ņevas prospekts. "Lux Express" pārstāvis atzīst, ka ceļotāji Sanktpēterburgā atgriežas vairākkārt, apgalvojot, ka ik reizi tur atrodams kas jauns un pārsteidzošs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44152522sec.