Eksperti diskutē par šī brīža kultūras pasākumu organizēšanu

24. augustā tiešraidē notika Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes organizētā sarunu cikla "Pēcpusdiena ar koferi" diskusija “Pasākumi šodien un rīt – no radošas idejas līdz veiksmīgam izpildījumam". Diskusijas laikā pieredzējuši un profesionāli dažādu kultūras pasākumu organizatori pauda viedokli par to, kā šajā laikā ir organizēt ierastos pasākums un kas mainīsies nākotnē.

Diskusiju iespējams noskatīties atkārtoti augstskolas Facebook lapā.

Svarīgākais jautājums šobrīd – kā pielāgoties un ko darīt citādāk pandēmijas laikā, lai kultūras pasākumi ir tik pat baudāmi, kā iepiekš un, lai vēl vairāk pārsteigtu kultūras cienītāju? Kādas pozitīvas pārmaiņas un inovācijas tas mums sniedz? Un šiem un līdzīgiem jautājumiem atbildes sniedza pieredzējušas un radošas personības.

„Cilvēks ir sabiedriska būtne un mēs visi ilgojamies viens pēc otra. Pandēmijas laiks izceļ digitālo formu, kurā varam iegūt mums vajadzīgās sajūtas, piemēram, kultūru, bet to nevar salīdzināt ar klātienes pasākumu. Gaisma, smarža, skaņas vibrācijas – tas viss rada emocijas un pavisam citu piepildījumu”, atzīst XI, XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku partneru projektu vadītāja, Tautas deju laureātu koncerta “Tā tik ir vasara!” projekta vadītāja un aktīva pasaules izzinātāja Līva Čudere.    

Diskusijā piedalījās Diāna Zirniņa – Latgales vēstniecības GORS vadītāja, kura reiz kādā intervijā ir atzinusi, ka būtu gatava katru dienu pusdienot Romā un Līva Čudere -   XI, XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku partneru projektu vadītāja, Tautas deju laureātu koncerta “Tā tik ir vasara!” projekta vadītāja un aktīva pasaules izzinātāja.

Diskusiju moderēja Latvijas Tūrisma aģentu un tūroperatoru asociācijas valdes loceklis un tūrisma firmas "Baltic Vision" vadītājs, Biznesa augstskolas Turība asoc. profesors Ēriks Lingebērziņš.

Sarunu ciklu organizē Turības Starptautiskā tūrisma fakultāte, diskusiju ietvaros tiek aicināti dažādi pieredzējuši nozares uzņēmēji, vadītāji un eksperti, kuri gatavi dalīties savā pieredzē un viedoklī par šī brīža situāciju tūrisma nozarē.

Diskusiju vērot aicināts ikviens interesents!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46346879sec.