«Novatours» uzsāk 2023. gada vasaras ceļojumu iepriekšpārdošanu.

Zelta rudenim krāsojot koku lapas un vēstot par ziemas tuvošanos, tūroperators “Novatours” vasarīga siltuma kārotājiem piedāvā sākt plānot 2023. gada vasaras atvaļinājumu sezonu. Papildu jau iemīļotajiem vasaras brīvdienu galamērķiem ceļotājus sagaida sezonas jaunums - Barselona. Turklāt ceļotāji var izmantot zemākās cenas garantiju.

Iespēja droši un pārliecinoši plānot vasaras atvaļinājumu.

Aizvadītā vasara tūrismā iezīmējās ārkārtīgi aktīva. Ceļotāji pārpludināja populārākos kūrortus, lidostas un viesnīcas. Vasaras populārāko atpūtas galamērķu TOP pieciniekā bija Turcija, Grieķijas salas, Melnkalne, Bulgārija un Tunisija. Izvērtējot iepriekšējās vasaras izaicinājumus, “Novatours” eksperti iesaka nākamās vasaras atvaļinājumu plānot laikus.

“Mūsu nākamā gada vasaras atvaļinājumu sezonas programma pēc apjoma būs tuvu 2022. gada vasaras programmai. Izvērtējot visus pēdējā laika izaicinājumus, piedāvājam ceļotājiem ne tikai sabalansētu, stratēģiski pārdomātu programmu, bet arī ekskluzīvu ceļojumu aizsardzības pakalpojumu grozu, lai atvaļinājuma plānošana būtu pēc iespējas elastīgāka un ērtāka. Mēs uzskatām, ka mūsu pakalpojumu pakete sniedz cilvēkiem iespēju droši un pārliecinoši iepriekš plānot savas turpmākās vasaras brīvdienas un nepieciešamības gadījumā elastīgi mainīt savus brīvdienu plānus. Mūsu mērķis ir atjaunot ceļotāju pārliecību par ceļojumu iepriekšēju plānošanu un tā priekšrocībām, samazinot pirkumus pēdējā brīdī, kas nav pievilcīga alternatīva ne klientam, ne organizatoram,” stāsta “Novatours” pārdošanas daļas vadītāja Sanda Roze.

Pēdējais brīdis vai laicīgs pirkums?
Pēkšņā ceļotāju plūsmas pieauguma dēļ šovasar ļoti strauji piepildījās viesnīcas un tika izpirktas lidojumu biļetes. Tas mainīja pēdējā brīža piedāvājumu koncepciju. Ja agrāk tas bija labākais veids, kā ietaupīt ceļojumos, tad šovasar šīs priekšrocības vairs nav - cenas ziņā nav lielas atšķirības, vai ceļo rīt vai pēc divām nedēļām. Vēl viens aspekts ir ierobežota izvēle. Pamatojoties uz 2022. gada vasaras sezonā pieredzēto, ceļotājiem, izvēloties pēdējā brīža ceļojumus, bija pieejami aptuveni tikai 20% no sākotnējā piedāvājuma populārākajos galamērķos.

Kā norāda “Novatours” pārdošanas daļas vadītāja, veiksmīga 2022. gada vasaras sezona mudināja ārvalstu partnerus saglabāt ambiciozus plānus arī nākamajam gadam. “Populārākie vasaras brīvdienu galamērķi, piemēram, Turcija vai Grieķijas salas, piesaistīja lielas ceļotāju plūsmas, viesnīcu noslogojums bija ārkārtīgi augsts, un arī pati sezona bija izdevusies, tāpēc, spriežot no šodienas perspektīvas, naktsmītņu cenām nākamgad vajadzētu augt aptuveni līdzīgā tempā kā šogad.” Savukārt pirmspārdošanas periodā viesnīcas piedāvā atlaides vidēji vismaz 20% apmērā, kas ļauj klientiem ietaupīt vairāk nekā 100 eiro uz vienu personu, un atsevišķos gadījumos, pateicoties mūsu ekskluzīvajiem nosacījumiem, atlaide par nakti var sasniegt pat 40-50%.” stāsta S.Roze.

Papildu priekšrocību pakete un zemākās cenas garantija.
Pirmā iemaksa “Novatours” 2023. gada vasaras sezonas ceļojumiem būs 75 eiro vienai personai, un pilna samaksa veicama 28 dienas pirms izbraukšanas. Šajā iepriekšējas rezervācijas paketē būs iekļauti arī vairāki bezmaksas ceļojumu aizsardzības līdzekļi: iespēju vienu reizi mainīt ceļotāja vārdu, ceļojuma datumu, ilgumu, viesnīcu, numura tipu, galamērķi un / vai sezonu, kā arī papildpakalpojumu "Covid Pauze" un "Pašizolācijas Pauze" komplekts, kas dos iespēju atlikt ceļojumu, ja ceļotājam pirms brīvdienām ir pozitīvs COVID-19 tests vai bijis kontakts ar COVID-19 slimnieku un viņš ir spiests ievērot pašizolāciju
“Esam vienīgais tūroperators Latvijā, kas papildu visām ierastajām iepriekšpārdošanas priekšrocībām šogad saviem ceļotājiem piedāvāja zemākās cenas garantijas pakalpojumu, kura cena ir vien 15 eiro vienai personai. Tas nozīmē, ka klienti, kas iepriekšpārdošanā ir iegādājušies “Novatours” ceļojumu, var būt pārliecināti par cenu starpības atmaksu, ja ceļojuma cena nākotnē pazemināsies. Turklāt, ņemot vērā pēdējā laika pieredzi, šajā servisā esam iekļāvuši arī degvielas cenu svārstību aizsardzību, kas nozīmē, ja periodā pēc ceļojuma iegādes līdz izceļošanas dienai aviācijas degvielas cena pieaugs, perona, kas iegādājusies šo papildpakalpojumu, tiks pasargāta no ceļojuma izmaksu pieauguma”, uzsver S. Roze.

2023. gada jaunums ir temperamentīgā Barselona.
Gaidāmajai vasaras sezonai “Novatours” piedāvā ceļotājiem populārākos galamērķus ar jau iemīļotiem un zināmiem atpūtas kūrortiem un aicina iepazīt Spānijas temperamentā pulsējošo Barselonu, kas piedāvājumā atgriezusies pēc pārtraukuma.
Barselona atrodas Vidusjūras piekrastē, un tā ir viena no visvairāk apmeklētajām pilsētām Eiropā: kosmopolītiska, ar lielu kultūras, tirdzniecības, finanšu un tūrisma nozīmi. Barselonā ceļotāji atradīs lieliskus kūrortus, kas pārsteidz ar savu daudzveidību un pakalpojumu kvalitāti, un lieliskas bezmaksas pludmales. Ceļotājiem būs iespēja ne tikai baudīt skaistus skatus, spožu sauli, mājīgās kūrortpilsētas un Vidusjūru, bet arī iepazīt mākslas caurausto Katalonijas galvaspilsētu Barselonu un apmeklēt Andoru.

Ceļotāju iemīļotā Melnkalne.
Labas ziņas sagaida tos, kuri jau ir iemīlējuši vai tikai grasās apmeklēt Balkānu reģiona pērli Melnkalni. Ņemot vērā arvien pieaugošo popularitāti, 2023. gada vasarā “Novatours” braucienu skaitu šajā virzienā palielina par 15%.

Melnkalni vasaras sezonā ceļotāji iecienījuši vairāku iemeslu dēļ: vien divu stundu ilgs lidojums turp, patīkamas cenas, silts klimats – nav mitrs un smacīgs, bet gandrīz vienmēr saulains. Melnkalne ir ideāli piemērota ceļotājiem, kuri novērtē aktīvu atpūtu, mīl dabu un labprāt pavada laiku kalnos. Turklāt šajā valstī ir plašs un daudzveidīgs naktsmītņu piedāvājums: no ģimenēm piemērotām naktsmītnēm līdz luksusa stila viesnīcām vai budžeta apartamentiem, kas atrodas ekskluzīvās vietās.
“Novatours” atgādina - vasara nav aiz kalniem, lutinošas pelnītās atpūtas plānošanai ir vērts pievērsties jau tagad! Vienpadsmit galamērķi ir jau pieejami ceļojumu plānotājiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17439699sec.