Travelnews.lv iesaka 6 labākās novembra peldvietas siltā saulītē

Novembris noslēdz zelta rudens noskaņas un ikdienā ienāk ''kurmja laiks'', kad uz darbu un uz mājām dodies tumšā un drēgnā sajūtā. Šajā brīdī ir labi atcerēties ģeogrāfisku atziņu, ka arī novembrī uz pasaules ir ļoti daudzas vietas, kur cilvēki peldas siltos ūdeņos un bauda kokteiļus saulessargu aizsegā.

Travelnews.lv redakcija apkopoja 6 galamērķus, kur Latvijas ceļotāji varētu uzlādēties, lai omulīgākā noskaņojumā sagaidītu Ziemassvētkus un pārziemotu. Novembrī bieži vien slēpošanas trases ir vēl slēgtas, velo braukšanas un pārgājienu iespējas ir ierobežotas, tāpēc daudzi tūristi dodas Eiropas pilsētu apceļošanā vai uz siltām zemēm.

Ēģipte: Šarm el Šeiha un Hurgada
Subtropu tuksneša klimats Sarkanās jūras krastos abi kūrorti piedāvā siltu peldi un vismaz 25 grādus sauļošanas priekam deviņas stundas dienā. Niršanas un sērfošana interesantiem novembris ir labs laiks, lai Ēģiptes kūrortos par saprātīgām izmaksām iegūtu jaunas pieredzes.

Kanāriju salas
Eiropas Savienības 7 siltās salas, kas pieder Spānijai, Atlantijas okeānā visu gadu tūristi bauda 20-27 grādu temperatūru. Katra sala ir atšķirīga, taču visas kopā piedāvā siltu ūdens un gaisa peldi. Latvijas tūristiem, pateicoties tūroparatoram Tez Tour Latvija, šogad būs iespēja iepazīt jaunu Kanāriju salu – Grankanāriju. Tā ir trešā lielāka sala, kas ik dienas piedāvā 8 saulainas stundas. Salas ziemeļos klimats ir mainīgs, jo daudzi mākoņi atsitas pret vulkāniskas izcelsmes grēdu, kas ir gandrīz 2000 metru augstumā. Salas dienvidi ir pilnīgi nodoti saules valstībai un mākoņi te ieklīst ļoti retos gadījumos. Populārāka 6 km pludmale ir Playa de Maspalomas, kur okeāns satiekas ar tuksnesi un 20 metru augstiem barhāniem. Dabas parks Monumento Natural del Roque Nublo ir pārgājienu paradīze. Daudzi tūristi dodas uz alu ciemu Cuevas Bermejas vai apmeklē cukurniedru plantācijas ar ruma ražotnēm.

Apvienotie Arābu Emirāti
Slavenākais emirāts ir Dubaija, kur daudzi Latvijas ceļotāji dodas gan iepirkties, gan sauļoties. Ļoti daudziem tūristiem patīk AAE tradīcijas un noliedzošā attieksme pret alkohola lietošanu, kā arī modernā arhitektūra un pasaules biznesa elpa. Katru dienu var baudīt +27 grādu temperatūru.

Tunisija
Djerbas sala piedāvā lētu un saulainu novembri Vidusjūras apstākļos. Tūristiem patīk baltās smiltis, zilā jūra, palmas, 7 stundu saule, 22 grādu siltums gaisā un 20 grādu siltums ūdenī. Daudzi ceļotāji šajā salā novembrī labprāt dodas velobraucienos vai spēlē pludmales volejbolu, jo vasaras mēnešos to darīt ir par karstu.

Kaboverdes Republika
Bultas kontūrai līdzīgā salu valsts Kaboverdes Republika ar 15 salām atrodas Atlantijas okeāna dienvidaustrumos, 800 km uz dienvidiem no Kanāriju salām un 500 km no Senegālas. Tikai 9 salas ir apdzīvotas un piedāvā mūžīgo vasaras sajūtu 12 mēnešus gadā, kur gaisa temperatūra ir no 23 līdz 28 grādiem starp novembri un martu. Kaboverde salīdzinājumā ar citām Āfrikas kontinenta tropiskā klimata valstīm ir drošs galamērķis – bez bīstamiem dzīvniekiem un kukaiņiem, bez lipīgām slimībām un bez augsta noziedzības līmeņa. Katra sala piedāvā atšķirīgus piedzīvojumus, bet viseiropiskākā ir Sao Vicente sala un vismazākā apdzīvotā sala ir Sal, kur tūristiem patīk plašās pludmales.

Taizeme
Tā ir viena no eksotiskākajām un populārākajām valstīm dienvidaustrumu Āzijā, kur Eiropas ceļotājiem visizdevīgākais laiks ir novembris-maijs, kad valstī valda sausais tropu klimats un stabili +28 grādi tūristu iecienītās vietās. Taizeme piedāvā tūristiem ļoti plašu kultūras, dabas, izklaides un sportisko aktivitāšu programmu. Vienīgais mīnuss ir tālais lidojums.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24304414sec.