Saņem sūdzību par viesu namu Vino Rosso Koknesē

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir saņēmusi sūdzību no lasītāja Sandija Madrēviča par viesu namu Vino Rosso Koknesē. Turpinājumā lasītāja sīkāks izklāsts.

"Stāsts sākās kā jau skaistās pasākas ierasts – puisis lūdza meitenei roku, un viņi kopā sāka meklēt variantus, kur nosvinēt savas dzīves jaukāko notikumu, apstājās pie ideāla piedāvājuma Koknesē – Vino Rosso viesu nama. Gada aukstākajā laikā tika iemaksāta 500 Ls drošības nauda par plānoto pasākumu vasaras beigās. Lieki piebilst, ka naudu tika lūgts iemaksāt skaidrā naudā, aizbildinoties ar dažādiem iemesliem, kāpēc nevar maksāt ar pārskaitījumu. Apmainījāmies ar dažām e-pasta vēstulēm, saskaņojām ēdienkartes un sarunājām sazināties pāris mēnešus pirms plānotā dienas. Tālākais vairs galīgi nebija pasaka. Pavisam nejauši daži draugi vasaras sākumā vēlējās izmantot Vino Rosso pakalpojumus, bet viņiem tika atteikts, jo restorāns bija slēgts. Tālākais jau ir Latvijas standarta "uzmetiena paraugs" – Daci Līviņu sazvanīt nevar, uz e-pasta vēstulēm neatbild un galu galā izrādās ir aizbēgusi no Latvijas uz viesmīlīgo Itāliju. Kāds ir rezumē pēc šī – uzticēties nevar nevienam, arī uzņēmumam ar salīdzinoši labu reputāciju. Vai savu iemaksāto naudu ceru kādreiz dabūt atpakaļ? Patiesībā, jā. Neesmu naivs, zinu, ka viņa to man pati neatmaksās kontā, bet dzīve ir gara un pasaule maza, nešaubos, ka mūsu ceļi agri vai vēlu krustosies, pie tam zinot, ka es darīšu visu, lai tie mums nokrustotos pēc iespējas ātrāk," tā raksta Sandijs Madrēvičs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55103803sec.