Ko horoskops stāsta par ceļotājiem?

Horoskopi mūždien bijusi īpatnība, kurai var ticēt un var arī neticēt. Esam sagatavojuši interesantus faktus par katras horoskopa zīmes ceļojumu tendencēm un vajadzībām. Vai piekrīti sava horoskopa atspoguļojumam?

Auns (21.03.-20.04.)

Auns ir piedzīvojumu mednieks. Jauni atklājumi un ekspedīcijas gars ir kopā ar aunu, kad tas dodas ceļojumā. Vēlme atklāt, ko jaunu ir vadošā. Mīl ceļot viens, bet ceļojumos labprāt iepazīstas ar vietējiem un tas viņam labi padodas. Atvaļinājuma laikā jāgādā par to,  lai nebūtu vienveidības.

Vērsis (21.04.-20.05.)

Vērsis ir omulīgs. Tam vajag luksus servisu un izcilu virtuvi. Vislabprātāk vērsis ceļo ar auto, jo tas ir ērti. Vērsim varētu patikt Toskāna ar kalnaino reljefu, romantiskajām mājiņām un īsteni labu vīnu.

Dvīņi (21.05.-21.06.)

Spēle, sports un nervus kutinoši momenti – tas ir tas, kas dvīņiem nepieciešams. Vislabākajā gadījumā, ja tuvumā atrodas iepirkšanās centri un flirtēšanas iespējas. Dvīņi ceļojumos vēlas daudz aktivitāšu un jaunas emocijas.

Vēzis (22.06. -22.07.)

Atvaļinājuma ceļojumā tikai ar harmoniju un mieru. Vēžiem ir nepieciešama laba kompānija, svešie un nepazīstamie cilvēki viņus traucē. Vēži vislabprātāk izvēlas ceļojumu galamērķus pie ūdens, lai tā būtu jūra vai dīķis. Nozīme ir skaistai un mierīgai dabai un labai kulinārijai -  tad tas ir perfekts atvaļinājums.

Lauva (23.07. - 23.08)

Lauvas ceļojuma izvēlē ir ārkārtīgi prasīgas, lai gan pašas to noliegs. Viņām patīk dažādība: daba un miers, sports un piedzīvojumi, kultūra un naktsdzīve. Taču tas zaudē savu būtību, ja nav saules, Lauvas mīl sauli vairāk par visu. Ieteicami galamērķi būtu Ibica vai Santropē.

Jaunava (24.08.-23.09.)

Pastaigas Madeirā vai svešvalodu kursi Maltā – tas jaunavai patiktu atvaļinājumā visvairāk. Galvenais, lai nenotiktu  neplānotas lietas, visam jābūt kontrolētam. Nepārspējama kombinācija ir trekings un spa pēc tam.


Svari (24.09.-23.10.)

Svari vislabprātāk ceļo divatā, ar savu otro pusīti un atvaļinājumā vēlas no visa mazliet – spa, daba, kultūra, naktsdzīve un iepirkšanās. Sardīnija varētu būt svaru perfektā atpūtas vieta. Viņi ir komunikatīvi un priecājas ceļojumos atrast jaunus draugus.

Skorpions (24.10. - 22.11.)

Skorpioni nebūs tie, kas slinki gulēs pludmales smiltīs un lasīs grāmatu. Ceļojumā ir nepieciešamas pārmaiņas un aktivitātes. Ideālas skorpionu ceļojuma vietas varēs piedāvāt niršanas kursus un jūras kajaku aktivitāti. Ja skorpioni ilgojas pēc tālēm, tad vislabāk derēs Austrālija vai Indonēzija.

Strēlnieks (23.11.-21.12.)

Strēlnieku sapņu ceļojumu aktivitāšu sarakstā noteikti būs džipu safari, džungļu tūres un klinšu kāpšana. Nakšņošanas iespējas un kvalitāte viņiem paliek otrā vietā. Tā kā strēlnieki apbrīno svešas kultūras, tad ieteicamais ceļojuma galamērķis būs Kostarika – piedzīvojumi, pludmales un daba – viss vienā.

Mežāzis  (22.12 – 21.01.)

Mežāzis ir reālists. Cenai un pakalpojumu kvalitātei ceļojumā jābūt adekvātai. Mežāzis būs mierā arī ar mazu pansiju, ja vien tā būs kārtīga un tīra. Un galvenais, lai tajā būtu kas maģisks. Mežāžus fascinē pārdabiskas vietas, tāpēc viņam piemēroti būs dažādi mistikas apvīti ceļojumu galamērķi.

Ūdensvīrs (21.01. – 19.02.)

Ūdensvīros ir divi ceļotāja tipi. Vienam patīk miers un nošķirtība ceļojuma galamērķa izvēlē, taču otrs alkst pēc pilsētām kā Madride un Barselona ar neskaitāmiem bāriem un kafejnīcām. Atliek vien izvēlēties -  mieru vai uzdzīvi.

Zivis (20.02. - 20.03.)

Zivis labi jūtas pie okeāna un jūras. Ceļojumā viņām patīk būt kopā ar ģimeni, draugiem vai partneri. Lielāko laiku zivis pavada plānojot ceļojumu un meklējot mazas romantiskas vietas. Senas pilsētas kā, piemēram, Rodos salā ir īstā atpūtas un enerģijas atgūšanas vieta zivīm. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18351316sec.