IFBB Latvijas fitnesa komanda gūst panākumus Spānijā notiekošajās sacensībās

2019. gada 7. maijā mājup no Spānijas pilsētas Santa Susanna atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 1. - 6.maijam piedalījās IFBB Eiropas čempionātā fitnesā un bodibildingā junioriem, pieaugušajiem un veterāniem 2019.

Latvijas izlasi pārstāvēja LBFBF prezidente Kristīne Vederņikova, Starptautiskās kategorijas tiesnesis Vladimirs Belovs un trīs  izlases sportistes - Larisa Marija Agafonova, Samanta Balode un Marina Zvančuka.

Sacensības ilga četras dienas, bija ļoti saspringtas, ar lielu konkurenci un pulcēja vairāk kā 1100 sportistus no 70 valstīm.

Pasākuma ietvaros notika arī ikgadējais Eiropas Bodibildinga un Fitnesa Federācijas Kongress.

Perspektīvā Latvijas izlases sportiste Larisa Marija Agafonova uzrādīja fantastisku rezultātu, izcīnot 1. vietu un zelta godalgu Latvijai bikini fitness kategorijā junioros. Priekš Larisas Marijas Agafonovas tās ir otrās Starptautiskās līmeņa sacensības pēc kārtas, kur viņa izcīna uzvaru. Šoreiz kopā ar uzvaru ir iegūts arī sensacionālais IFBB  Eiropas čempiones tituls.

Ne mazāk pārsteidzošs un patīkams bija godalgu sadalījums kategorijā bikini fitness -172cm. Latvijas fitnesa komandas dalībniece Marina Zvančuka starp 25 sportistēm iekļuva finālā un ierindojas augstajā 6. vietā.

Talantīgā un jau titulētā federācijas sportiste Samanta Balode starp 26 sportistēm iekļuva top 10 labāko bikini fitness -160 cm sportistu sastāvā un izcīnīja 10.vietu.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlasi ar ļoti veiksmīgo un triumfālo uzstāšanos Spānijā, un ar optimismu gatavojas rudens  sezonai, kur IFBB Latvijas komanda ņems dalību IFBB Arnold Classic turnīrā 2019, IFBB Pasaules čempionātā un citās augsta līmeņa sacensībās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49163103sec.