Rīgā pulcēsies visu Latvijas reģionu iedzīvotāji, populāri mūziķi un viedokļa līderi

2020. gada 12. decembrī pulksten 12.00 Rīgā, 11. novembra krastmalā 9 norisināsies tautas sapulce par nesamērīgo ierobežojumu, ārkārtas stāvokļa un plānotās masveida vakcinācijas atcelšanu valstī. Divi skatuves krēsli būs atvēlēti uz debatēm uzaicinātajiem Valsts prezidentam Egilam Levitam un premjeram Arturam Krišjānim Kariņam.

“Skaidrs, ka vakcinācija plānota kā šantāža. Tas kategoriski nav pieļaujams, tāpēc visiem mums – tautai – jāceļas kājās, jo demokrātija ir apdraudēta,” uzsver viens no organizatoriem – uzņēmējs Jānis Pļaviņš. Viņš norāda, ka šī būs miermīlīga sapulce, uz kuru ikviens aicināts nākt ar mīlestību ar cieņu, taču vienlaikus – arī ar lielu uzstājību un izturību, esot gataviem būt skaļiem: ar katliem, bungām, auto signalizēšanu.

“Esam izsūtījuši pavēstes ierasties uz tautas nopratināšanu Valsts prezidentam Egilam Levitam un Ministru prezidentam Arturam Krišjānim Kariņam. Sagaidām demokrātiskas debates, jo ir virkne neatbildētu jautājumu. Absolūtais vairums valsts iedzīvotāju ir pret piespiedu vakcināciju; ja tā netiks atcelta, esošo amatpersonu kapitulēšana ir laika jautājums,” pārliecināts J. Pļaviņš.

Klātienē apmeklēt tautas sapulci aicināts arī iekšlietu ministrs Sandris Ģirģens, un likumsargiem šajā izšķirošajā laikā tiek lūgts nostāties tautas pusē.

“Šī sapulce ir radusies no tautas, nav konkrētu līderu, nav viena finansētāja. Vairs nedrīkst klusēt! Ceļamies un runājam!” vēsta sapulces uzsaukums. Rīkošanā piedalās cilvēki no dažādām organizācijām, atšķirīgu profesiju un politisko uzskatu pārstāvji.

Apvienojot spēkus un rīcībā esošos tehniskos resursus, mērķis ir vienots - panākt, ka, pirmkārt, valstī tiek atcelts maldinošajā statistikā un melos balstītais ārkārtas stāvoklis un ar to saistītie nesamērīgie, ģimeņu labklājību graujošie ierobežojumi; otrkārt, ka vakcinācija norisinās brīvprātīgā formā, kā līdz šim, un tiem, kuri no šī pakalpojuma atsakās, nav nekādu ierobežojumu vai sankciju.

Pasākuma laikā darbosies brīvais mikrofons; jau zināms, ka teikt īsas uzrunas, iedvesmot nākamajam solim tautiešus uz skatuves kāps aptuveni 50 cilvēki, tostarp, Antra Dimantra Bērica, Arnolds Babris, Ivars Redisons, Viesturs Rudzītis, Sandris Točs, Ilze Jurča, Linda Liepiņa, Valdis Šteins, Mārcis Jencītis, Horens, Andris Bērziņš, Florens Jansons, un citi.

Tiešajā translācijā notiks sazināšanās ar brīvības un taisnības cīnītājiem Vācijā un Dānijā, kā arī beļģu žurnālisti, Roberta Kenedija fonda Eiropā pārstāvi Sentu Depuitu.

Ar muzikāliem priekšnesumiem iedvesmos leģendārais mākslinieks Aigars Grāvers, Lauris Valters, Valdis Indrišonoks un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47813392sec.