Latvijas Starptautiskajā skolā tiks organizēta virtuālā Atvērto durvju diena

Ja jūs meklējat iedvesmojošu, dinamisku, draudzīgu un gādīgu vidi, kurā jūsu bērni katru dienu attīstīsies, īstenos savus sapņus un maksimāli izmantos savu potenciālu, Latvijas Starptautiskā skola (ISL – International School of Latvia) ir piemērtotākā izvēle jūsu ģimenei.

Virtuālā Atvērto durvju diena ir domāta tam, lai tuvāk iepazītu mūsu skolu un mācību procesu . Pasākumu vadīs skolas direktore Nela Kapadona, kura iepazīstinās ar mūsu sirsnīgo komandu un starptautisko vidi, Starptautiskā Bakalaurāta filozofiju, mūsu vērtībām un orientāciju uz akadēmisko izcilību, misiju, pirmsskolas, pamatskolas un vidusskolas programmu, filozofiju un galvenajiem uzsvariem, kā arī ar pārskatu par Diploma programmu (Diploma Program), tās vērtībām un prasībām.

Kad: 2021. gada 18. maijā

Laiks: plkst. 14:00-15:00 Austrumeiropas laika zona

Kā: Zoom saite

Valoda: angļu

Latvijas Starptautiskajā skolā tiek īstenota uz augstiem sasniegumiem orientētā Starptautiskā Bakalaurāta (IB) programma - holistiska pieeja mācībām, kuras centrā ir izziņa, kritiskā domāšana un problēmu risināšana. Kā pirmā IB skola Latvijā, ISL vienīgā piedāvā visas trīs IB programmas: Sākumskolas programmu, Pamatskolas programmu un IB Diploma programmu.

IB programmas nodrošina skolēniem iespēju ne tikai iegūt izcilu akadēmisko izglītību, bet  arī attīstīt arī sociālās un kritiskās domāšanas prasmes, lai varētu droši risināt pastāvīgi mainīgās pasaules izaicinājumus un izbaudīt lielisko pašattīstības iespēju.

Ar prieku gaidīsim jūs mūsu skolā!

Mēs labprāt atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem. Sazinieties ar mums pa tālruni +371 67755146 vai e-pastu: admissions@isl.edu.lv. Vairāk informācijas skatiet vietnē www.isl.edu.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41706896sec.