Kantrī grupa «Noslēpums» laiž klajā videoklipu ar divu Streiču kadriem

Kurzemes kantrī grupa “Noslēpums” izdevusi savu otro singlu “Mana mīļā”, kam tapis arī kolorīts videoklips. Tā tapšanā izmantoti divu Streiču režisēti vai filmēti kadri.

Jaunajā dziesmā stāstīts par problēmām, kas rodas, pateicoties joprojām aktuālajām emigrācijas problēmām. Videoklips ieturēts pusfiktīvā astoņdesmito gadu sākuma estētikā, lai labāk ilustrētu to, ka politiskās konjunktūras un sistēmas mainās, bet to radītās problēmas nevis izzūd, bet mēdz pārtapt citādākās. Vienvārdsakot – katrs pats savas laimes kalējs.

Singla “Mana mīļā” videoklipā ar leģendārā kino režisora Jāņa Streiča laipnu atļauju izmantoti kadri no spēlfilmas “Aizaugušā grāvī viegli krist”. Grupas dalībnieki uzsver, ka  tas ļauj pēc iespējas spilgtāk atainot vienkāršā cilvēka pārdzīvojumus saistībā ar dziesmā pausto domu. Klipa tapšanā iesaistīts arī Jāņa Streiča brāļadēls Roberts Streičs, kuram uzticēta svarīgā operatora loma.  

Roberts, kurš pats dažos kadros redzams vēl kā bērns, par šo videoklipu izsakās: “Kādu vakaru man piezvanīja Raimonds Pērkons un piedāvāja piedalīties dziesmas videoklipa tapšanā, kam nedomājot piekritu. Pārsteigums bija liels, kad uzzināju, ka klipā tiks izmantoti kadri no mana tēvabrāļa, režisora Jāņa Streiča filmas, kurā arī man bērnībā bija iespēja nofilmēties epizodiskās lomās. Bija ļoti interesanti piedalīties klipa tapšanā, jo tajā apvienoti režisora filmas fragmenti un mūsu pašu filmētais materiāls. Vienīgi ceru, ka onkulis mani nepels par sliktiem kadriem!”

Kurzemes plašumos radusies muzikālu draugu kompānija “Noslēpums” pie plašākas publikas vērsās šā gada sākumā, palaižot Latvijas ārēs radio singlu “Busiņš” un tā mistiski kovbojisko videoklipu. Grupas panākumu labā darbojas vokālists un ģitārists Helge Holgers, vokālists un basģitārists Raimonds Pērkons, taustiņinstrumentālists, piedziedātājs un jaunā klipa režisors Zaharija Malmeds-Blūms, bundzinieks un piedziedātājs Kurbads Ivanovs, kā arī skaņotājs un gaismotājs Sergejs Ivanovs. Dziesmā “Mana mīļā” ansambli papildinājis arī leģendārais ģitārists Jūlijs Rokasbirzs.

Jauno singlu miksējis un māsterējis prominentais zviedru producents Uvii Jakobsen savā mājas studijā “Skål Records”. Galarezultāts noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un labākajās Latvijas radiostacijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7819562sec.