«Turība» iesaka par studijām domāt laicīgi un apmeklēt Atvērto durvju dienu

Katram no mums nākamais solis pēc 12. klases absolvēšanas vai vēlāk ir ļoti svarīgs, jo daudzi apzinās, ka viņu izvēle var būtiski ietekmēt turpmāko dzīvi. Tāpēc Biznesa augstskola Turība iesaka par studijām domāt laicīgi un apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas tiešsaistē norisināsies 15. jūnijā plkst. 17.00. Izpētīt vidi, auditorijas un ielūkoties studiju procesā būs iespējams Facebook un Instagram tiešraidē.

Pasākumā būs iespēja ikvienam studēt gribētājam attālināti tikties ar pasniedzējiem un fakultāšu dekāniem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par augstskolu, studiju procesu un piedāvātajām studiju programmām, kā arī studentu dzīvi. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iejusties studenta lomā, virtuāli paviesojoties lekciju auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, Biznesa inkubatorā, Studējošo pašpārvaldes birojā u.c.

„Ja vēl šaubies par sev piemērotākās studiju programmas izvēli, tad Atvērto durvju dienu apmeklējums palīdzēs labāk izprast, kādā virzienā lūkoties. Pasākuma laikā topošais students gūst iespēju ieskatīties, kas notiek aiz augstskolas durvīm un iepazīties ar studentiem un mācībspēkiem. Šī ir lieliska iespēja, lai labāk iepazītu studiju dzīvi, ” uzsver Biznesa augstskolas Turība Attīstības direktors Valts Jirgensons.

Pasākuma noslēgumā, jautājumu un atbilžu sadaļā, ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošu jautājumu par studiju procesu vai citiem ar augstskolu saistītiem jautājumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4658289sec.