Turībā tapusi moderna bakalaura studiju programmas specializācija

Biznesa augstskola Turība jau no šī studiju gada piedāvās mūsdienu komunikācijā aktuālu studiju programmas specializāciju – bakalaura līmeņa sabiedrisko attiecību programmā iegūt specializāciju digitālajā komunikācijā. Bakalaura programmas “Sabiedriskās attiecības” jaunizveidotajā specializācijā mācīs par visu aktuālo digitālajā komunikācijā sākot no digitālās psiholoģijas, digitālajām paaudzēm un identitātēm, līdz tādiem elementiem kā influenceru mārketings, dizains un to kā komunikāciju padarīt automatizējamu.

“Digitālā komunikācija ir ikdiena ikviena sabiedrisko attiecību speciālista darbā, taču līdz šim par to esam runājuši un saviem studentiem mācījuši esošo kursu ietvaros. Turība esošās bakalauru programmas ietvaros ir izstrādājusi jaunu un modernu specializāciju, kas ir veltīta tikai digitālajai komunikācijai, līdz ar to studenti iegūs augstāko izglītību, kas būs vēl atbilstošāka mūsdienu komunikācijas tendencēm, studenti vēl vairāk apgūs jaunāko un aktuālāko nozarē,” stāsta Biznesa augstskolas Turība Komunikācijas virziena vadītāja Jana Bunkus.

Specializācija būs pieejama bakalaura programmas “Sabiedriskās attiecības” ietvaros, kur otrajā studiju gadā šī būs viena no specializācijas iespējām, kas tiks norādīta arī absolventa diploma pielikumā, kas kalpos kā pierādījums arī darba devējam par absolventa iegūtajām zināšanām un prasmēm.

Specializācijā būs seši studiju kursi: digitālā komunikācija, viss par un ap esošo digitālo vidi, influenceru mārketings, kas stāstīts gan par stratēģijām, tendencēm, elementiem un labākajiem Latvijas un pasaules piemēriem, satura veidošanas kurss, kurā tiks studentiem mācīts gan satura mārketings, gan dažādi rīki kā visatbilstošāk saturu integrēt digitālajā vidē. Neizpaliks arī kurss par digitālajā kampaņām un kā veiksmīgāk tās organizēt, dizaina un multimediju kurss kā arī absolūts jaunums – digitālā psiholoģija, kurā tiks runāts par auditoriju uzvedību, cilvēku digitālās vides lietošanas iezīmēm: digitālās lasīšanas paradumiem, krāsām - to ietekmi, reakcijām uz tekstu, video un citiem materiāliem, utt. Mērķauditorijas identifikācija, tās uztvere un uzvedības vadība.

Visiem specializācijas studiju kursiem tiks piesaistīti ne vien esošie augstskolas mācībspēki, bet arī katras tēmas un nozares vadošie eksperti, arī influenceri, kas savā darbā praktizē konkrēto tēmu, lai studenti pēc iespējas vairāk iegūtu noderīgas un praktiskas zināšanas.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51337385sec.