Atbalstīsim kolēģi, tūrisma speciālisti Juliannu Joffi

Julianna ir no Rīgas, viņai ir 44 gadi. Julianna dzīvo kopā ar mammu, kurai ir 72 gadi un kura viņu ļoti atbalsta šajā smagajā brīdī. Kopš Baltijas Starptautiskās Akadēmijas absolvēšanas Julianna strādā tūrisma nozarē, jau 15 gadus. Un ļoti gribētu turpināt strādāt, kaut gan kļūst arvien grūtāk fiziski to izdarīt, jo slimība strauji progresē. Juliannai ir vairāki vaļasprieki un viens no tiem  ir astroloģija. Pašlaik savas nodarbības astroloģijas skolā viņa ir spiesta pārtraukt fizisko un  materiālo grūtību dēļ, bet ļoti cer, ka varēs tās atsākt, lai sniegtu cilvēkiem atbalstu un ticību labajam.

2021.gada jūlijā Juliannai tika atklāts ļaundabīgs audzējs – bezpigmenta melanoma, 3 stadijā. Viņai tika veikta operācija. Viss izskatījās cerīgi, tomēr 2021.gada beigās slimība sāka strauji progresēt - viņai tika atklātas vairākas metastāzes, kas turpina ļoti ātri izplatīties. Juliannai nozīmēja imūnterapiju ar medikamentu Keytruda, bet diemžēl tas nespēj apstādināt slimības progresiju, tādēļ viņai ir nepieciešams papildus medikaments, kuru valsts šobrīd nekompensē. Julianna ļoti grib dzīvot un ir apņēmības pilna cīnīties ar slimību, bet viņai nepietiek līdzekļu zālēm, kas ir ļoti dārgas.

Šobrīd ārstu konsīlijs ir nozīmējis Juliannai kombinēto imūnterapiju ar medikamentiem Nivolumab un Ipilimumab. Medikaments Nivolumab ir valsts apmaksāts preparāts, bet Ipilimumab nav iekļauts kompensējamo medikamentu sarakstā, tādēļ Juliannai ir nepieciešama līdzcilvēku  palīdzība šī medikamenta iegādei.

Viena Ipilimumab zāļu devas cena ir  15 510,35 eiro. Zāles ir jālieto ik pēc 3 nedēļām. Kopā ir nepieciešami 4 kursi, kas kopā ir 62 041,40 eiro.

Ir ļoti svarīgi imūnterapiju Juliannai uzsākt pēc iespējas ātrāk straujās slimības gaitas dēļ, tāpēc lūdzam Jūsu atbalstu viņas ārstēšanā!

Links Juliannas atbalstam - https://www.ziedot.lv/palidziba-juliannai-joffei-4223

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47481298sec.