Apdrošināšanas birojs noraida klienta apsūdzības

Trešdien, 12. aprīlī, publicējām ceļotāja un tūrisma profesionāļa vēstuli par problēmām ar apdrošināšanu ceļojuma laikā - "Apdrošināšanas birojs nostāda ceļotāju neērtā situācijā". Tagad savu notikumu izklāstu Travelnews.lv redakcijai vēsta arī apdrošināšanas birojs "Seesam Insurance AS" Latvijas filiāle.

"Seesam" ir pārbaudījis publikācijā minēto situāciju. "Seesam" apdrošināšanas gadījumu reģistrēja, noregulēja un apmaksāja viena mēneša laikā no pieteikuma saņemšanas dienas. Tāpat "Seesam" ir pārbaudījis, ka sadarbības partneris "Coris Riga" ir godprātīgi veicis savus pienākumus. Līdz ar to uzskatām, ka "Seesam" zīmols tiek negodīgi un bez pamata izmantots negatīva fona radīšanai par apdrošināšanas nozari Latvijā.

Fakti par konkrēto situāciju:

  1. Zvans no klienta tika saņemts 19.11., pēc tam, kad jau bez "Seesam" palīdzības dienesta iesaistīšanas tika noorganizēts pārvadājums un slimnīca cietušajam.

  2. Atbilstoši procesam "Seesam" pienākumu izpildi pārņem sadarbības partneris "Coris Riga", kurš nozarē ir zināms kā profesionāls uzņēmums diennakts palīdzības sniegšanā ārzemēs.

  3. Ņemot vērā to, ka bija jāpārliecinās par apdrošināšanas gadījuma iestāšanās faktu, notikuma detaļām, kā arī bija nepieciešams saņemt dokumentus, kuri pamato izmaksājamās summas, tika veikta sarakste starp "Coris Riga" un Nepālu kā arī iesaistītajām personām.

Vēlamies vērst uzmanību, ka, ja gadījums tiek pieteikts uz apdrošināšanas polisē norādīto telefona numuru savlaicīgi – sarežģījumi nerodas, jo situācijas risināšanā jau no paša sākuma tiek iesaistīti nozares profesionāļi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59753013sec.