Baltijas Apdrošināšanas Nams: iebraucējiem Latvijas Republikā apdrošināšana ir obligāta

Baltijas Apdrošināšanas Nams ir pirmā apdrošināšanas sabiedrība Latvijā, kas internetā uzsākusi piedāvāt ceļojumu apdrošināšanu personām, kuras iebrauc Latvijas Republikā. Jaunais pakalpojums − veselības apdrošināšanas polise ir paredzēta, lai varētu saņemt īstermiņa vai ilgtermiņa vīzu (termiņuzturēšanās vai pastāvīgās uzturēšanās atļauju).  

Ir izstrādātas divas programmas, kuras atbilst valdības noteiktajām prasībām. Tiek segti medicīniskie izdevumi par neatliekamās palīdzības sniegšanu, medicīniskās transportēšanas izdevumi Latvijas valsts teritorijā, kā arī izdevumi par cilvēka transportēšanu uz mītnes zemi. Atkarībā no iegūtās vīzas ir jāizvēlas attiecīgā apdrošināšanas programma, kur maksimālā apdrošināšanas atlīdzība ir no 30 līdz 45 tūkstošiem eiro.

Viens no lielākajiem klientu ieguvumiem − apdrošināties var ikviens, un vecuma ierobežojums nepastāv. Cenas ir draudzīgas − sākot no EUR 0.50 dienā. Polisē var tikt ietverts amatieru sports, profesionālais sports, paaugstināta riska sporta aktivitātes vai fizisks darbs. Tad atlīdzība tiks izmaksāta, ja atgadīsies kas nelāgs, arī šajos gadījumos.

"Ņemot vērā lielo klientu pieprasījumu, šo apdrošināšanu izstrādājām jau gadu atpakaļ. Šodien ir sperts vēl viens solis uz priekšu – ir izveidota vienkārši saprotama un ērta polises iegāde internetā. Nepieciešams tikai interneta pieslēgums un pāris minūtes brīva laika, lai iegādātos apdrošināšanas polisi internetā," stāsta Baltijas Apdrošināšanas Nama pārstāve Vita Muižarāja.

Ceļojumu apdrošināšana personām, kuras iebrauc Latvijas Republikā, ir jau piektais pakalpojums, ko ir iespējams iegādāties apdrošināšanas sabiedrības interneta mājas lapā. Tuvākajā laikā internetā būs pieejama arī nelaimes gadījumu apdrošināšana.

Par AAS "Baltijas Apdrošināšanas Nams"

AAS „Baltijas Apdrošināšanas Nams” ir 2000.gadā dibināta starptautiska apdrošināšanas sabiedrība, kas sniedz pakalpojumus nelaimes gadījumu, autotransporta (OCTA, KASKO), īpašumu, kravu, kuģu un ceļojumu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus.

Vairāk par Baltijas Apdrošināšanas Namu var uzzināt www.ban.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49306393sec.