Vakcinācijas Centrs slimību profilaksei klientiem dāvina ābolus

Lai stiprinātu iedzīvotāju imūnsistēmu un mudinātu ikvienu ar lielāku vērību izturēties pret savu veselību, novembrī katram klientam, kas ieradīsies «Vakcinācijas centrā», lai vakcinētos pret gripu, tiks dāvināts kilograms Latvijā audzētu ābolu.

Šis drēgnais, vējainais un mitrais laiks rada lielus draudus cilvēka veselībai. To pierāda arī arvien pieaugošais saaukstēšanās gadījumu skaits. Svarīgi, lai iedzīvotāji apzinātos savas iespējas – ko viņi var darīt, lai sevi, savus bērnu, draugus un kolēģus pasargātu no slimības. Kā efektīvāko profilakses līdzekli eksperti min vakcināciju, taču arī veselīgs dzīvesveids un vitamīniem bagāta pārtika ir neiztrūkstošas imunitātes veicināšanas sastāvdaļas.

«Vakcinācijas centrs» visu novembri ikvienam, kas vēlēsies vakcinēties pret gripu, dāvinās kilogramu ābolu, tādējādi simboliski mudinot cilvēkus uzturā lietot vairāk augļu un dārzeņu, tādējādi izvairoties no slimībām.

«Ir tik daudz lietas, ko mēs varam darīt, lai pasargātu paši sevi no saaukstēšanās, saslimšanas ar gripu un citām slimībām, taču bieži vien esam pārāk slinki, maz informēti vai nolaidīgi. «Vakcinācijas centrs» vēlas vērst sabiedrības uzmanību uz to, ka paši esam savas dzīves noteicēji – izvēloties vakcināciju un veselīgu pārtiku varam ļaut sev baudīt rudeni un bez bažām sagaidīt ziemu,» atzīmē «Vakcinācijas centra» vadītāja Ārija Stalbova.

Šobrīd pieejama kļuvusi arī jaunās tehnoloģijas potēšana – ID pote – kas ir pilnīgi nesāpīga, jo vakcinācijas procesā adata ir daudz mazāka un tā tiek ievadīta tikai dažu milimetru dziļumā. Šī jaunā tipa vakcīna ir ļoti efektīva un piemērota cilvēkiem, kuri ir īpaši jūtīgi pret tradicionālo potēšanu.


Par uzņēmumu:
«Vakcinācijas Centrs» darbu uzsāka 2010.gada janvārī, Rīgā, Bruņinieku ielā 20, nodrošinot interesentiem iespēju saņemt visas Latvijā reģistrētās potes, to skaitā, vakcīnas kas nav pieejamas ģimenes ārstiem, piemēram, ceļotāju vakcīnu. «Vakcinācijas centrā» pieejamas arī profesionālu ārstu/terapeitu konsultācijas, kā arī iespēja sekot līdzi savai vakcinācijas vēsturei speciāli izstrādāta datu bāzē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Nikos Travel
,


Rija Domus Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54207993sec.