Facebook ļauj ātrāk nonākt līdz seksam

Žurnālos Shape un Men's Fitness veikta aptauja liecina, ka flirtēšana sociālajā tīklā Facebook ātrāk noved pie seksa nekā flirts "reālajā" vidē. Vadoties pēc aptaujas rezultāta, 80% aptaujāto sieviešu uzskata, ka tā arī ir. Pamatojums - šāda veida virtuālajās attiecības esot daudz vieglāk sazināties un uzturēt kontaktu, tāpēc arī līdz seksam nonāk daudz ātrāk. Vīrieši ir mazliet skeptiskāki, tomēr arī viņu vidū 58% uzskata, ka flirtēšana Facebook, īsziņās vai čatā tiešām ātrāk noved pie seksa.

Mūsdienās ir tik daudz iespēju, kā kontaktēties un saglabāt attiecības, ka vienmēr atrodas laiks mazliet paflirtēt. Cilvēkiem nemaz nav jāgaida līdz nākamajam randiņam, var vienkārši nosūtīt kādu flirtējošu ziņu Facebook un lieta darīta.

Jāatzīst gan, ka cilvēkiem, kas meklē nopietnas attiecības un partneri, Facebook ir mazāk piemērots. Psihologi uzskata, ka online pāri gan ātrāk sāk nodarboties ar seksu, tomēr šādā veidā dibinātas attiecības neesot ilgas. Vieglāk ir nokļūt gultā, nevis izveidot ilgstošas, nopietnas attiecības. Čats un virtuālas ziņas nenozīmē īstu tuvību un īstu sarunu ar partneri Facebook nevar aizstāt.

51% aptaujāto uzskata, ka sekss, līdz kuram nonākts ar čata un Facebook starpniecību, gan ir labs, bet vairs neesot tik intīms.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Alūksnes TIC
,


Atlantic Travel
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15564394sec.