Brokastīs - glāze sulas un vingrinājums

Vai zināji, ka no rīta izdzerta glāze sulas sniegs enerģiju un možumu un izpildīts vingrojums sniegs dubultu enerģiju un pozitīvu efektu Tavai labsajūtai? Turklāt interesanti un lietderīgi ņemt vērā, ka katrai sulai ir īpašs minerālvielu, vitamīnu, ogļhidrātu un citu vērtīgu uzturvielu sastāvs un apjoms, līdz ar to dažādas sulas var izvēlēties atkarībā no situācijas un vēlamā rezultāta.

Piemēram, ābolu sula ir vērtīgs dzelzs avots, kas palīdz paaugstināt koncentrēšanās spējas. Savukārt CIDO rozā greipfrūtu sulā ir īpaši daudz C vitamīna, kas stiprina imūnsistēmu un paaugstina organisma izturību.

Ik rīta rituāls ar sulu un vingrinājumu

Nereti intervijās sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuriem laba pašsajūta un veselīgs izskats ir panākumu pamatā, atklāj savus īpašos „ik rīta rituālus” labsajūtas un veselības uzlabošanai - dažādus rīta vingrojumus vai iedibinātus ēšanas paradumus.

Īpašu „ik rīta rituālu” kompleksu veselībai un dabīgai enerģijai jeb „CIDO sulu akadēmija” ir izstrādājis pašmāju sulu ražotājs „CIDO Grupa” sadarbībā ar uztura speciālisti Ingu Pūci un jogas pasniedzēju Daigu Konošonoku. Projekta pamatā ir 5 īpašas ik rīta aktivitātes – piecām dienām piemeklēta sula un vingrinājums, kas organismam sniegs divkāršu pozitīvu iedarbību.

Piemēram, pirmdienas rītā paredzēts izdzert glāzi ābolu sulas un pēc tam izpildīt jogas vingrojumu „Kalnu miers” ar mērķi paaugstināt koncentrēšanās spējas. To veicinās ābolu sulas sastāvā esošais dzelzs, kā arī jogas poza piemeklēta speciāli šim nolūkam.

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” uztura speciāliste: „Sulu dzeršana brokastīs ir ļoti ieteicama, jo sniegs organismam vitamīnus, minerālvielas, kā arī dabīgo enerģiju, kas nāk no augļu dabīgajiem cukuriem – glikozes un fruktozes. Turklāt katrai sulai ir savas noteiktas īpašības, kas organismam sniedz noteiktu iedarbību. Piemēram, ābolu sula ir vērtīgs dzelzs avots, kas organismā pastiprina skābekļa daudzuma pievadi smadzenēm, tā palīdzot uzlabot koncentrēšanās spējas.”

Savukārt pirmdienas rītam paredzētais jogas vingrojums „Kalnu miers” ir īpaši paredzēts, lai uzlabotu koncentrēšanās spējas. Rezultātā organisms uzņems gan vērtīgas uzturvielas no glāzes sulas, gan pozitīvu iedarbību no jogas vingrojuma – lai uzlabotos koncentrēšanās spējas.

Protams, „CIDO sulu akadēmijas” eksperti norāda, ka pamatīgam un ilgstošam efektam šādi „ik rīta rituāli” jāveic regulāri – tiem jākļūst par dzīvesveida sastāvdaļu.

Sāc jau šodien – ar glāzi sulas un īpašo dienas vingrojumu brokastīs, un vairāk meklē - www.cido.lv!

Par „CIDO Sulu akadēmija”

„CIDO Sulu akadēmija” (www.cido.lv) ir sulu ekspertu, uztura un jogas speciālistu izstrādāta sulu dzeršanas un vingrojumu programma piecu dienu rītiem. Projekta pamatā ir ideja, ka no rītiem pašsajūtai, enerģijai un veselībai ir jāizdzer sulas glāze un jāizpilda noteikts fizisks vingrinājums, lai gūtu divreiz labāku rezultātu un uzlabotu koncentrēšanās spējas visai dienai, kā arī spēcinātu organismu un nodrošinātu veiksmīgu sirds un asinsvadu sistēmas darbību, kā arī gūtu citu pozitīvu iedarbību.

Ikviens iedzīvotājs ir aicināts iesaistīties „CIDO Sulu akadēmija”, lai katru rītu kopīgi dzertu sulas un vingrotu. Izveidojot piecu cilvēku komandu pirmajām 300 Latvijas skolu komandām un pirmajām 200 Latvijas uzņēmumu komandām tiks nogādātas CIDO sulas un vingrojumu programma.

Projekts „CIDO Sulu akadēmija” ir arī pirmais solis programmas „5 dienā” ieviešanai Latvijā. Tās mērķis ir palielināt iedzīvotāju izpratni par veselīgu dzīvesveidu un veicināt dārzeņu, augļu un 100% sulu patēriņu ikdienas uzturā. Saskaņā ar „5 dienā” ikvienam cilvēkam veselības veicināšanai dienā nepieciešams uzņemt 5 porcijas augļu un dārzeņu, turklāt vienu no dienas porcijām ieteicams aizstāt ar glāzi 100% sulas. Veselības ministrija iesaka lietot 100% dabīgās sulas kā veselīga un pilnvērtīga uztura sastāvdaļu.

· PIRMDIENAS RĪTS: DZERAM ĀBOLU SULU! KONCENTRĒJAMIES JAUNAJAI DARBA NEDĒĻAI!

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” un „Figūras draugi” uztura speciāliste:

Pirmdienas rītā pirms vingrinājuma izdzer glāzi ābolu sulas, turklāt dari to tukšā dūšā! Sens austrumu sakāmvārds vēstī: „No rīta apēsts ābols ir kā roze tavai sirdij.”

Ābolu sula ir vērtīgs dzelzs avots. Tas pastiprinās skābekļa daudzuma pievadi smadzenēm, tā palīdzot uzlabot koncentrēšanās spējas, kas pirmdienas rītā ir gana noderīgi!

Tāpat ābolu sula uzlabo arī elpošanas orgānu darbību, tādēļ ābolu sulu iesaka smēķētājiem. Sula kopumā ir labs palīgs plaušu slimību ārstēšanā. Īpaši ieteicama ābolu sula ir mazasinības gadījumā. Ābolu sulā ir vēl daudz citu vērtīgu minerālvielu – kālijs, magnijs, fosfors, kalcijs u.c., kas dabīgā veidā stiprinās kaulu sistēmu un sirdi. Sula ir arī labs C vitamīna avots – to āboli bagātīgi uzkrāj nogatavošanās procesā. Vēl vērts atcerēties, ka ābolu sula palīdz attīrīt organismu – izvadīt sārņus un toksīnus, kā arī uzlabot asins sastāvu.

Savukārt Daya Joga un „CIDO Sulu akadēmija” jogas speciāliste Daiga Konošonoka informē par īpašo pirmdienas vingrinājumu „Kalnu miers”. Šis vingrinājums ievērojami uzlabo koncentrēšanās spējas, un to izpildot regulāri, uzlabojas stāja, samazinās stress un uzlabojas pašpārliecinātība.

Vingrojuma instrukcijas meklē oficiālajā „CIDO Sulu akadēmija” mājas lapā www.cido.lv!

 

· OTRDIENAS RĪTS: DZERAM GREIPFRŪTU SULU! PAAUGSTINĀM ORGANISMA IZTURĪBU!

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” un „Figūras draugi” uztura speciāliste:

Otrdienas rītā pirms vingrinājuma izdzer glāzi greipfrūtu sulas, turklāt dari to tukšā dūšā! Greipfrūtu sula stiprina organismu un imūnsistēmu – to nodrošina vērtīgi vitamīni un fitoncīdi sulas sastāvā, tajā skaitā C vitamīns, kas sulas sastāvā atrodas ievērojamā daudzumā.

Sula ir arī vērtīgs dzelzs avots, kas savukārt palīdz mazināt nogurumu. Tā arī stiprina un stabilizē nervu sistēmu un mazina nogurumu! Sulā ir daudz pektīna, kas saista holestarīnu un sekmē tā līmeņa pazemināšanos asinīs. Interesanti, ka greipfrūtu sula uzlabo garastāvokli un kopumā ir lielisks pašsajūtas uzlabotājs. Šo augļu sula sekmē arī ķermeņa svara samazināšanos, un kopumā samazina organisma piesārņotību. Greipfrūtu sula arī uzlabo ādas struktūru un stimulē matu augšanu.

Savukārt Daya Joga un „CIDO Sulu akadēmija” jogas speciāliste Daiga Konošonoka stāsta par īpašo otrdienas vingrinājumu „Enerģijas trijstūris”. Šis vingrinājums „atmodina ķermeni” un palielina organisma izturību! Vingrinājums nostiprina roku un kāju muskuļus, un padara ķermeņa locītavas elastīgākas. Tāpat vingrinājums arī samazina stresu un kopumā veicina līdzsvaru un harmoniju mūsu organismā!

Vingrojuma instrukcijas meklē oficiālajā „CIDO Sulu akadēmija” mājas lapā www.cido.lv!

· TREŠDIENAS RĪTS: DZERAM CIDO RĪTA SULU! UZLABOJAM VĒDERA DARBĪBU!

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” un „Figūras draugi” uztura speciāliste:

Trešdienas rītā pirms vingrinājuma izdzer glāzi CIDO Rīta sulas, turklāt dari to tukšā dūšā! Tās sastāvā ir vērtīga augļu kombinācija – ananāss, apelsīns un ābols. Piemēram, ananasu sula veicina ēdiena sagremošanu un gremošanas procesu kopumā, kā arī sulā esošais bromelīns palīdz izārstēt aknu un nieru slimības. Ananāsu sulā ir arī daudz C vitamīna un kālija, kas nodrošina asiņu dabisko plūstamību un adekvātu asinsvadu caurlaidību. Tā ir ļoti labs enerģijas avots, kā arī nodrošina pretiekaisuma iedarbību. Pateicoties ananāsu sulai, topošajām māmiņām ir vieglāk tikt galā ar nelabu dūšu.

Daya Joga un „CIDO Sulu akadēmija” jogas speciāliste Daiga Konošonoka stāsta par īpašo trešdienas vingrinājumu „Tauriņi vēderā”. Šis vingrinājums veicina gremošanas darbības sistēmas darbību, kā arī uzlabo aknu un nieru funkcijas, kas atbild par vielmaiņu mūsu organismā! Šī poza īpaši ieteicama visām topošajām māmiņām, jo regulāra tā izpildīšana grūtniecības laikā atvieglos dzemdību procesu – tā palielina gurnu elastību.

Vingrojuma instrukcijas meklē oficiālajā „CIDO Sulu akadēmija” mājas lapā www.cido.lv!

· CETURTDIENAS RĪTS: DZERAM APELSĪNU SULU! VEICINĀM ASINSRITI UN SAKĀRTOJAM DOMAS!

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” un „Figūras draugi” uztura speciāliste:

Ceturtdienas rītā pirms vingrinājuma izdzer glāzi apelsīnu sulas – tā paaugstinās organisma tonusu un uzlabos asinsriti, ko nodrošina sulas sastāvā esošais biotīns, kas nostiprina kapilārus un asinsvadus, kā arī mazina nogurumu. Biotīnu dēvē arī par „skaistuma vitamīnu”, kas rūpējas par veselīgu ādu un matiem. Apelsīnu sula palīdz stimulēt paaugstināta asinsspiediena mazināšanos, kā arī satur „pretstresa” elementu magniju. Šī sula labvēlīgi iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu – stiprina un stabilizē tās darbību.

Pats interesantākais par apelsīnu sulu ir fakts, ka tā satur „laimes hormonu” serotanīnu, kas ir magnija sastāvā. Tādēļ glāze izdzertas apelsīnu sulas darīs tevi laimīgu! Protams, apelsīnu sula ir īpaši vērtīga arī dēļ paaugstinātās C vitamīna koncentrācijas, kā arī B vitamīna un kālija, kas sulā ir lielā daudzumā.

Daya Joga un „CIDO Sulu akadēmija” jogas speciāliste Daiga Konošonoka stāsta par īpašo ceturtdienas vingrinājumu „Plaukstošā roze”. Šis Šis vingrinājums uzlabo lokanību un veicina asinsriti! Vingrinājums palīdz pret galvassāpēm, kā arī augsta asinsspiediena gadījumā. Pateicoties tam, ka vingrinājumā daudz tiek nodarbināta mugura, pēc tā izpildes jutīsies relaksēts, bet mundrs. Vingrinājums kopumā sniedz nomierinošu efektu uz organismu – palīdz sakārtot prātu un domas.

Vingrojuma instrukcijas meklē oficiālajā „CIDO Sulu akadēmija” mājas lapā www.cido.lv!

· PIEKTDIENAS RĪTS: DZERAM CIDO RĪTA SULU! STIPRINĀM SIRDI UN REDZI!

Inga Pūce, „CIDO Sulu akadēmija” un „Figūras draugi” uztura speciāliste:

Piektdienas rītā pirms vingrinājuma izdzer CIDO Rīta sulas - tās sastāvā ir vērtīgu augļu un dārzeņu sulas – apelsīnu, ābolu, burkānu un citronu! Sulas sastāvā esošie burkāni ir vieni no vērtīgākajiem dārzeņiem, kas ieteicami sirds un asinsvadu sistēmas uzlabošanai. Burkānu sulā ir arī daudz karotīna, kas organismā pārvēršas par A vitamīnu un palīdz stiprināt redzi. Burkānu sula ir arī vērtīgs mikroelementa selēna avots, kas nepieciešams pilnvērtīgai imūnsistēmas darbībai.

Savukārt citrusaugļi sulas sastāvā stiprinās imunitāti - tie ir vērtīgs C vitamīna avots. Jāmin fakts, ka C vitamīns sekmē matu un nagu augšanu, kā arī stiprina visus organisma asinsvadus.

„Daya Joga” un „CIDO Sulu akadēmija” jogas speciāliste Daiga Konošonoka stāsta par īpašo piektdienas vingrinājumu „Lotoss rīta rasā”. Tas ir īpaši paredzēts sirdij un tās stiprināšanai, kā arī roku un kāju muskuļu spēcināšanai. Vienlaikus tas sniedz enerģiju gan organismam, gan prātam, sagatavo jaunas dienas cēlienam, dod garīgu un fizisku spēku.

Vingrojuma instrukcijas meklē oficiālajā „CIDO Sulu akadēmija” mājas lapā www.cido.lv!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3184309sec.