Viss skaistumam izstādē «Baltic Beauty 2011» Ķīpsalā

Jaunākie kosmētikas produkti un aktuālākās skaistumkopšanas tendences, profesionāļu konsultācijas, frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu paraugdemonstrējumi un konkursi – to visu varēs baudīt gada krāšņākajā un vērienīgākajā skaistuma industrijas pasākumā – 7. Baltijas apvienotajā skaistumkopšanas projektā “Baltic Beauty 2011”, kas notiks no 4. līdz 6.novembrim Ķīpsalā.

“Trīs dienas “Baltic Beauty 2011” skaistumkopšanas profesionāļi un ikviens, kam rūp skaistums un veselība, varēs uzzināt visu par jaunumiem un aktualitātēm skaistumkopšanas nozarē, salīdzināt piedāvāto produktu un pakalpojumu cenu un kvalitāti – atrast savējo, nezaudējot nedēļas vai mēnešus. Aicinu iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus!” stāsta izstādes sadaļas “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” projekta vadītāja Kristīne Čerņavska. “

Profesionāļu konsultācijas un pievilcīgas cenas
Vairāk nekā 280 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas, Vācijas, Somijas, Krievijas, Pakistānas un citām valstīm piedāvās gan plaša patēriņa produktus, gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē. Izstādē būs iespējams iegādāties piedāvāto produkciju par īpaši pievilcīgām cenām, kā arī izmēģināt daudzus piedāvātos pakalpojumus, tikt pie jaunas frizūras vai skaistiem nadziņiem.

Abās zālēs – “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” – notiks produktu un pakalpojumu prezentācijas un semināri, kur iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē.

Latvijā ražota kosmētika
Līdzās labi zināmajiem zīmoliem Latvijā pēdējos gados ir radušies jauni, radoši un izaicinājumu pilni uzņēmumi, kas ražo visdažādākā veida kosmētiku. Zināmā strausu ferma „Indrāni” veiksmīgi pievērsusies kosmētikas ražošanai un savu produkciju prezentēs izstādē, SIA „MariLUX” piedāvā 27 dažādus kosmētiskos produktus – pīlingus un maskas sejai un ķermenim, kas veidoti uz jūras aļģu un augu diatomīta bāzes, kā arī ziedūdeņus jeb hidrolatus.

Uzņēmēja un pieredzējusī kosmetoloģe-aromterapeite Sarmīte Kauliņa piedāvās divas ekoloģiskās kosmētisko produktu līnijas – „Afrodīte” un „Orhideja”. Šajos produktos izmantoti dažādu augu ekstrakti, kas papildina ādas šūnas ar skābekli dabiskā veidā.

Aizraujoši šovi, konkursi un meistarklases
Apmeklētāji varēs vērot krāšņus un aizraujošus frizieru, body-art un grima meistaru, stilistu un nagu skaistumkopšanas speciālistu šovus, jo līdzās ekspozīcijai notiks vairāk nekā 45 profesionālie konkursi, kas ir izaicinājums ikvienam meistaram.

Latvijas Stilistu asociācijas organizētajā starptautiskajā Stage make-up konkursā varēs vērot, kā top skatuves grims, kas ir veidots saskaņā ar jaunākajām modes tendencēm un pauž oriģinālu ideju.
Kā vienmēr vizuāli skaisti būs arī starptautiskais Body art konkurss “Renesanse – atdzimšana”, Asociatīvā tēla veidošanas konkurss “Citas pasaules gravitācija” un Starptautiskais skropstu pieaudzēšanas konkurss “Eyelash Fantasy 2011” par tēmu “Ziedu simfonija”. Savukārt Nagu skaistumkopšanas amatu apvienības rīkotajā Atklātajā Baltijas Nail art čempionātā tiks aktualizēta tēma “Spānijas ritmi”.

Renesanse grimā
Pirmoreiz Ķīpsalā notiks Latvijas Stilistu asociācijas rīkotais grima mākslas konkurss par tēmu “Renesanse – atdzimšana”, kurā grima māksliniekiem būs iespēja parādīt savu radošās fantāzijas lidojumu, izmantojot ne tikai teātra grimu un meikapa materiālus, bet arī visus grima materiālus – ūsas, bārdas, uzacis, šinjonus, plikpaurības montūras, krepu un lateksu, no kā nepieciešamās sejas vai ķermeņa daļas var izgatavot pats grimētājs.

Starptautiskais friziermākslas festivāls
Starptautiskais friziermākslas festivāls, kas šogad notiek jau 17. reizi, pulcē radošus, ambiciozus un lieliskus frizierus no daudzām valstīm. Apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja klātienē vērot spraigas un interesantas sacensības, smelties iedvesmu un uzzināt visu par 2012. gada aktuālajām frizūrām un krāsām. Festivālā piedalīsies daudzi ievērojami frizieri, tostarp arī frizūru modes noteicējs Nīderlandē – Patriks Kalē, Natālija Tuņikovskaja (Krievija), Sabrina Malenda (Vācija) un pašmāju meistari – Aigars Martinsons (salons „Top Hair”) un Georgs Edemskis (salons „Dzintreks”), kam pieder arī Ginesa rekords par vislielāko frizūru griezumu skaitu 24 stundās. Pirmoreiz festivālā notiks Baltijas valstu frizieru skolu konkurss un tajā piedalīsies topošie frizieri no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Šogad daudzi friziersaloni apmeklētājiem piedāvās iespēju tikt pie jaunām frizūrām par īpašām svētku cenām un tuvāk iepazīties ar salonos piedāvāto pakalpojumu klāstu.

Aktualitāte Nr. 1 – kā aizkavēt novecošanas procesus?
Ķīpsalā notiks daudzveidīgi semināri profesionāļiem un ikvienam interesentam par aktualitātēm matu, sejas un ķermeņa kopšanā, jaunāko kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem.

Īpaši nozīmīgas skaistumkopšanas nozares profesionāļiem būs konferences – Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas rīkotā konference „Jaunākie risinājumi cīņā ar novecošanu”, kas sāksies 5. novembrī plkst. 10.00 un Starptautiskā SPA konference Baltijā “Progresīvas SPA tehnoloģijas cilvēka novecošanas procesa aizkavēšanā”, kas notiks 5. novembrī no plkst. 11.00 līdz 18.30.

Laimē ielūgumus!
Izstādes mājaslapā www.bt1.lv/bb katru nedēļu līdz izstādei norisinās konkurss un katru nedēļu tiek noteikti 5 laimīgie, kas izstādi varēs apmeklēt bez maksas.

Projektu “Baltic Beauty 2011” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas SPA & Wellness federāciju un SIA “Galateja”. Vairāk: www.bt1.lv/bb

Norises vieta:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:
4.–5. novembris no plkst. 11.00 līdz 20.00
6. novembris no plkst. 11.00 līdz 19.00

Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – Ls 3,5
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47342801sec.