Ko par neprecējušos vīrieti stāsta viņa dzīvoklis

Ja esat sieviete, kas meklē jaunu partneri, ielūkojieties sava izredzētā dzīvoklī un uzziniet, ko tas stāsta par viņa raksturu! Vācu psihologs Uve Linke (Uwe Linke) veicis atbilstošu pētījumu un grāmatā „Single-Frau wählt Single-Mann” („Vientuļa sieviete izvēlas vientuļu vīrieti”) apraksta biežāk sastopamos vīriešu tipus. Lūk, daži piemēri:

Perfekcionists

Perfekcionista dzīvoklī parasti ir miiiiiiiilzīgs dīvāns sēdēšanai, uz tā – ļoti daudz spilvenu un segu. Viena siena bieži atvēlēta skaņu tehnikai (lielās skandas nevis vienkārši noliktas uz grīdas, bet rūpīgi novietotas uz paliktņiem), tipiskie materiāli – metāls, raupjš akmens. Sienu krāsojums spilgts (piemēram, sarkans). Raksturs – perfekcionists, kas visu pamatīgi un rūpīgi plāno un pārdomā. Viņam ir svarīga harmonijas un draugi, viņš vēlas justies pieņemts, akceptēts. Perfekcionistam nepieciešams daudz uzmanības, bet viņš nelabprāt runā par sevi.

Sabiedriskais

Neliels dzīvoklītis, toties tas atrodas centrā un atstāj studenta mājokļa iespaidu – daudz speciālās literatūras grāmatu gaišos koka plauktos, nereti par puķu vāzēm vai vienkārši dekoriem uz plaukta kalpo tukšas alkohola pudeles. Gultasveļa spilgti sarkana vai oranža. Raksturs – patīkams, sabiedrisks tips, mīl baudīt. Bieži izklaidējas kopā ar draugiem, atklāts un sirsnīgs, bet arī dominējošs un par savu varu pārliecināts. Apliecināt sevi līdzās šim vīriešu tipam sievietei nebūs viegli.

Vēsais

Skaists, bet ne pārāk ērts ādas dīvāns kombinācijā ar vecām koka mēbelēm, pie sienas – gleznas. Visas mēbeles vērstas vienā virzienā (piemēram, uz televizoru). Bieži dzeltenas sienas, bet kopiespaids drīzāk vēss un stingrs. Raksturs – uzticams un uzticīgs, to pašu sagaida arī no partneres. Ciena patiesas vērtības. Piemīt analītiska domāšana, reizēm šķiet nepieejams. Ļoti grūti nomierinās, ja ir satraukts. Sabiedrībā iecienīts sarunu partneris, kam ir svarīgi saņemt atzinību no citiem.

Dabiskais

Mājoklī daudz augu, izmantoti dabīgie materiāli (piemēram, rotanga krēsli). Ērts dīvāns ar spilveniem. Sienas spilgtās krāsās, ļoti bieži masīvkoka mēbeles mazliet laucinieciskā stilā. Raksturs – dabisks, atklāts, sirsnīgs, labprāt iesaistās sarunās. Baudītājs, kam patīk gatavot ēst. Dažkārt pārāk tiešs, nespējīgs uz kompromisiem. Izvirza augstas prasības. Viņam patīk, ja ir kāds, par ko viņš var rūpēties.

Nevaldāmais

Nevaldāmā mājoklī ir stabilas mēbeles no tumša koka vai pārvilktas ar brūnu ādu, atstāj nedaudz vecišķu iespaidu, taču pie sienas esošā atraktīvā fotogrāfija vai glezna to atdzīvina. Turklāt – gleznas krāsas atkārtojas citās interjera detaļās, piemēram, spilvenos. Raksturs – vēlas atstāt nopietnu iespaidu, nevēlas tikt uzreiz atšifrēts. Vienlaikus – nevaldāms un kaislību pilns cilvēks, kas labprāt atrodas uzmanības centrā, un arī attiecībās vēlēsies būt noteicējs.

Prātīgais

Mājoklī skaidras, lietišķas, stūrainas formas, vēsi materiāli (metāls, tumša āda), lieli laukumi neitrālās krāsās (dīvāns, paklājs), bieži izmanto gaišā un tumšā kontrastus, ko atsvaidzina ar raibām, krāsainām detaļām. Raksturs – tiešs, pat stūrgalvīgs, atstāj nedaudz atsvešinātu iespaidu, lai gan patiesībā ļoti jūtīgs un viegli ievainojams. Viņam ļoti svarīga ir harmonija un pozitīvs apstiprinājums. Tāpat prātīgajam nepieciešams ilgāks laiks, lai kādu patiešām pielaistu sev klāt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Atlantic Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42117sec.