Austrālijas modes dizainera padomi apģērba izvēlē un kopšanā

Līdz ar dabas mošanos no ziemas miega, arvien biežāk sāk norisināties dažādi saviesīgi pasākumi. Lai izskatītos žilbinoši un būtu uzmanības centrā, Electrolux audumu kopšanas speciālists un austrāliešu modes dizainers Alekss Perijs (Alex Perry) dalās ar modes un audumu kopšanas padomiem.

Modē ģeometriskas figūras

Šajā sezonā visa starmešu uzmanība pieder krāsu spēlēm! Vienalga, vai kleitas rišās krāsojas vairāku pasteļtoņu sajaukums vai gluži pretēji - aktuālie elektro toņi, ģeometriskas figūras šogad ir īpaši aktuālas, un katrai sievietei būtu ieteicams iegādāties kādu košu un krāšņu kleitu.

Uzmanīgi ar aksesuāriem

Lai gan dažbrīd šķiet, ka aksesuāri piešķirs tēlam papildu spozmi, pašlaik modes eksperti iesaka pieturēties minimālismam. Košu aksesuāru vietā labāk izvēlēties piezemētu mežģīņu matu lenti, kas kopējo tēlu padarīs viengabalaināku un elegantāku.

Uzdrošināties atkailināties

Lai lieki nelauzītu galvu par to, kuras kurpes tērpam piestāvēs labāk, lieliska izvēle būs šobrīd aktuālās platformas augstpapēžu kurpes miesas krāsā - tās izcels tērpu un vienlaicīgi padarīs tēlu garāku un gaumīgāku.

Arī detaļām ir nozīme

Ierodoties sabiedriskā pasākumā, galvenais, būt nevainojami koptai - gan sievietes, gan vīrieši pievērš uzmanību detaļām, tāpēc jau laikus parūpējieties par manikīru un pedikīru. Vienkāršība ir visa pamatā, un franču manikīrs vēl joprojām nav zaudējis savu aktualitāti.

Mazliet spožuma

Lai koptēls būtu nevainojams, līdzi ņemtos atribūtus, piemēram, lūpukrāsu, pūderi, maku, telefonu un citas praktiskas lietas būs parocīgi glabāt clutch rokassomiņā, kas rotāta ar dārgakmeņiem. Katrai sievietei kārojas mazliet dārgakmeņu burvības!

„Svinīgos pasākumos pastāv ne mazums risku sabojāt krāšņo tēlu, kaut vai vienkārši uzlejot sev virsū kādu dzērienu. Svarīgi atcerēties, jo svaigāks traips, jo vieglāk to būs iztīrīt,” stāsta modes dizainers Alekss Perijs un dalās ar praktiskiem trikiem, kā novērst radušos defektus. Eksperts piedāvā arī dažus neierastus traipu tīrīšanas risinājumus un atgādina pirms mazgāšanas atkārtoti iepazīties ar apģērbu mazgāšanas norādījumiem.

Tintes traipi

Ja pasākuma laikā uz apģērba nonāk lodīšu pildspalvas tinte, ir jārīkojas nekavējoties. Šajā gadījumā alkohols vai matu laka būs labākais līdzeklis, ar ko iztīrīt traipu. Līdzekli ieteicams uzliet vai uzpūst tieši uz traipa, lai tas neizsmērētos vēl vairāk.

Kosmētikas traipi

Ja ir gadījies sasmērēties ar lūpukrāsu, ieteicams izmantot trauku mazgāšanas līdzekli, ko jāuzklāj uz traipa un pēc tam jāizskalo ar ūdeni. Pirms tam ieteicams traipa vietu paberzēt ar baltmaizi, lai lielākā daļa netīrumu uzkrātos maizes šķiedrās.

Sviedru traipi

Dezodoranta atstātos traipus viegli noņemt, berzējot traipus ar veļas ziepēm un pēc tam mazgājot, kā paredzēts. Izmantojot veļasmašīnas vai tvaika tīrītāja Iron Aid atsvaidzināšanas programmas, iespējams iztīrīt jebkuru smaku bez apģērba pakļaušanas intensīvai mazgāšanai.

Zāles traipi

Ideja par atlaišanos zālītē var šķist ļoti laba līdz brīdim, kad jātīra uz apģērba palikušie traipi. Lai iztīrītu zāles radušos traipus, jāaplej audums ar traipu tīrīšanas līdzekli. Ja traips nepazūd, mazgāšana jāatkārto.

Uzziņai:

Electrolux ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi - darbavietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, plītis, kondicionieri un mazā sadzīves tehnika, piemēram, putekļu sūcēji, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEG, Eureka un Frigidaire. 2011.gadā Electrolux ieņēmumi bija 11,30 miljardi EUR un uzņēmumā strādāja 58 000 darbinieku. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet http://newsroom.electrolux.com/lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19130421sec.