Hotel Jūrmala Spa iesaka padomus veselības un skaistuma atgūšanai pavasarī

Pavasaris pamazām, bet tomēr tuvojas, nesot siltos saules starus, gaišas domas un vēlmi būt skaistiem, iestājoties siltajam laikam. Spa centra vadītāja Jeļena Varnus-Ļebedeva viesnīcā Hotel Jūrmala Spa sniedz padomus veselības atgūšanai pavasarī.

"Pavasarī skaistumkopšanas procedūras sejai būtu vēlams sākt ar saudzīgu sejas ādas attīrīšanu, vai vieglām pīlingu procedūrām. Tāpat noderīgas ir kosmētiskās masāžas, mitrinošās sejas procedūras, aļģu un kolagēna procedūras. Ķermeņa kopšanā noteikti ir vērts apmeklēt procedūru kursu, kurā ir iekļautas gan procedūras,  gan masāžas. Tādējādi tiek sasniegts ātrs un noturīgs rezultāts," informē Jeļena Varnus-Ļebedeva.

Spa centa vadītāja: "Ziemas aukstais, mitrais laiks un sausais klimats telpās atstāj sekas uz mūsu ādas. Tā kļūst sausa un sāk lobīties. Visu šo faktoru iedarbībā āda zaudē elastību, kļūst neveselīga un sausa." Jeļena Varnus-Ļebedeva turpina: "Tādēļ pats galvenais, kam pavasarī jāpievēršas, ir ādas attīrīšana un noteikti arī mitrināšana. Tam noderēs mitrinoši, bet ne trekni krēmi. Un, bez šaubām, atkal ir jāsāk ar organisma iekšieni. Jādzer daudz ūdens, lai atveras visas šūnas un poras, un tikai pēc tam vari sākt mitrināt pašu ādu. Pavasaris ir īstais laiks, lai nomainītu ziemas barojošo krēmu pret vieglākas konsistences mitrinošo. Taču, lai piepildītu nogurušās un tvirtuma zaudējušās ādas šūnas, reizi nedēļā vajadzētu lietot barojošu vai tonizējošu sejas masku."

Jeļena Varnus-Ļebedeva informē, ka Hotel Jūrmala Spa piedāvā klientiem milzīgu klāstu ar ķermeņa procedūrām un masāžām. Pavasara periodā ieteicamas ir:

Vitaminizējoša ķermeņa ietīšanas procedūra

"Šī procedūra ir jaunums kosmetoloģijā un arī mūsu skaistuma centrā. Procedūra paredzēta estētisko problēmu risināšanai. Tā veidota sievietēm, kurām nepieciešamas klasiskas ķermeņa kopšanas procedūras (pretcelulīta, slaidinošas, skulpturējošas), bet tai pat laikā ādai tiek novērotas novecošanās pazīmes – sausums, celulīts, āda vairs nav pietiekami tvirta. Pateicoties unikālajam sastāvam, kosmētika lieliski cīnās ar novecošanās pazīmēm un bagātina ādu ar kalciju un vitamīniem. Procedūra sastāv no vairākiem etapiem: dziļa ādas attīrīšana, pretnovecošanās, pretcelulīta vai liftinga ķermeņa maska, un lieliskā masāža ar vitaminizējošo krēmu," tā Spa centra vadītāja viesnīcā Hotel Jūrmala Spa.

Tonizējoša un slaidinoša ķermeņa ietīšanas procedūra ar bandāžiem "Body_Plus" un Pretcelulīta ķermeņa ietīšanas procedūra "Cell body" 

Abas šis procedūras sevī ietver ķermeņa skrubi, ietīšanu bandāžās un ķermeņa masāžu ar krēmu. Tonizējošās un slaidinošās bandāžas palīdz sabalansēt ķermeņa enerģijas plūsmas, nostiprina ādas šūnas, palielina to elastību, uzlabo ādas izskatu un rezultātus pēc svara zuduma.

Limfodrenāžas masāža

Tā uzlabo limfas atteci, stimulē šlakvielu izvadīšanu un vienlaikus arī koriģē svara problēmas. Procedūras mērķis — stimulēt organisma pašattīrīšanās sistēmu un novērst šķidruma aizturi un tūsku. Lai uzlabotu siluetu un atveseļotu ķermeni, limfodrenāžu vēlams kombinēt ar citām procedūrām, tādām kā šokolādes, aļģu un vitaminizējošas maskas ar ietīšanu un sildīšanu zem termosegas.

Ķermeņa detoksifikācijas terapija (elektrolīzes process, pīlings, detoks. Ietīšana)

Procedūra dziļi attīra ādu un izvada no organisma toksīnus.

Kontrasta ietīšana (pīlings, karstā ietīšana, aukstā ietīšana, krēms)

Procedūrai ir divi posmi – karstais un aukstais. Karstais posms nodrošina asins pieplūdumu problemātiskajām zonām, paplašina asinsvadus, aktivizē asins un limfas cirkulāciju. Aukstajā posmā asinsvadi sašaurinās. Tā rezultātā procedūra dziļi attīra organismu, iedarbojas uz problēmzonām, ārstējot celulītu, atjauno organismu.

Ūdens procedūras – zemūdens masāžas, šarko duša, kurss no 10 procedūrām, vai arī kombinējot ar masāžām un citam ķermeņa procedūrām.

Pavasaris matos

Pavasari vajadzētu uzsākt arī ar kopjošām procedūrām, jo ziemas aukstais un dzīvokļu sausais gaiss matus ļoti bojā. Šeit noderēs labas un atjaunojošas matu maskas, atbilstošas Tavam matu tipam.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hoteljurmala.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52638197sec.