Pieczvaigžņu Spa komplekss ESPA Rīga atzīmē četru gadu jubileju

Pieczvaigžņu Spa komplekss ESPA Rīga 2013. gada 30. aprīlī atzīmēja četru gadu jubileju, kas aizvadīti sniedzot nemainīgi kvalitatīvus pakalpojumus un kļūstot atpazīstamiem arī ārpus Latvijas robežām.

Vairāk par ESPA Rīga sasniegumiem un piedāvājumu informē ESPA Rīga mārketinga vadītāja Aiga Lapiņa.

"ESPA Rīga savu darbību uzsāka 2009. gadā, kad Latvijā ekonomiskās krīzes iespaidā vairums cilvēku neticēja, ka pieczvaigžņu Spa varētu veiksmīgi darboties. Par spīti ekonomiskajai krīzei, mums viss izdevās. Četru gadu darbības laikā ESPA Rīga piedāvā nemainīgi kvalitatīvus pakalpojumus, līdz ar to esam kļuvuši atpazīstami gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām. Bieži vien ceļotāji atbraucot uz Latviju jau zina, ka izmantos tieši ESPA Rīga pakalpojumus. Pēdējie divi gadi ir bijuši veiksmīgākie ESPA Rīgā darbībā – ieņēmumi ir bijuši lielāki nekā budžetā plānots," gandarīta ir Aiga Lapiņa.

Turpinot par piedāvājumiem, ESPA Rīga vadītāja informē: "Klientu lokā pieprasīts ir kļuvis ESPA Rīga "Dienas Spa" piedāvājums, kas mainās ik ceturksni. Vasaras "Dienas Spa" piedāvājums sākas tieši šodien, 1. maijā, un piedāvā iespēju izvēlēties starp "Mirdzošo vasaras valdzinājumu" un "Atsvaidzinošo vasaras valdzinājumu". Populārās klientu vidū arī ir abonementu programmas, kas ietver trenažieru zāles apmeklējumu, profesionālu fitnesa treneru konsultācijas un atpūtas iespējas baseinos un pirtīs."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.espariga.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56355691sec.