Eiropa Hotel jeb "miera pilnās saliņas" kosmetoloģe sniedz padomus skaistumam un veselībai

"Miera pilnā saliņa," tā tiek raksturota Jūrmalas četrzvaigžņu viesnīca Eiropa Hotel, kas atrodas vien 100 metru attālumā no jūras. Visiem zināms, ka svaigais priežu gaiss jau vien "paceļ debesīs" un liek justies labāk. Tomēr, kas vēl bez pastaigām svaigā gaisā ir nepieciešams, lai rudenī justos veseli un skaisti, turklāt bez nekādām rudens noguruma pazīmēm, to jautātājām Eiropa Hotel kosmetoloģei - masāžistei Irinai Kondratjevai.

Rudens noteikti ir laiks, kad rūpēm par sevi ir jāpievērš lielāka uzmanība. Kas ir primārās darbības, kas jāveic rudenī, lai ķermeņa un sejas āda būtu aizsargāta?

Tieši tā, rudens ir laiks, kad sastopamies ar temperatūras krasām izmaiņām ārā un iekštelpā. Kā arī šajā gadalaikā saulīte vairs mūs tā neiepriecina kā vasarā, līdz ar to var sākties depresija vai arī vienkārši slikts garastāvoklis, ko ietekmē saules trūkums. Medicīnā to dēvē par D vitamīna trūkumu. Iesaku pievērst uzmanību tieši tām procedūrām, kas ir vērstas uz ķermeņa ādas stimulāciju, mitrināšanu, barošanu un aktīvu pīlingu.


Ielūkojoties Eiropahotel.lv Spa sadaļā, redzams Spa procedūru plašais klāsts. Pastāstiet vairāk par piedāvātajām procedūrām! Kuras no tām ir īpaši piemērotas rudens laikam?

Viena no procedūrām, ko noteikti  iesakām veikt tieši rudenī ir šokolādes  procedūra, kuras laikā garastāvoklis un libido pacelsies tik aukstu, ka aizmirsīsiet par jebkādām problēmām vai nedienām. Pat cilvēkiem ar cukura diabētu tā ir rekomendējama procedūra, jo ikdienā netiek saņemts pietiekošs laimes hormonu daudzums (endofrīni). Iepriekš ieminējos par aktīvu pīlingu. Tā ir procedūra, kas sastāv no Hammam ar melnajām eikalipta  ziepēm un cimda "Kessa", kas šobrīd visā Eiropā tiek uzskatīts par jaunās pakāpes pīlingu, jo āda tiek attīrīta ļoti dziļi, neizmatojot nekādus ķīmiskos produktus. Iesaku neaizmirst arī par silto procedūru, kas ļaus izbaudīt ne tikai relaksāciju, bet arī  pozitīvi iedarbosies uz visām ķermeņa daļām, it īpaši muguras daļai, kas tiek pakļauta ikdienā lielam noslogojumam. Procedūras laikā klienti sastopas ar dažādām masāžas tehnikām un visa ķermeņa izkarsēšanu.

Uzmanību pievērš Spa kapsulas. Kam tās ir paredzētās un kā norisinās šī Spa procedūra?

Spa kapsula uzlabo ādas tonusu, izvada organismā uzkrātos toksīnus un šlakvielas, kā arī uzlabo vispārējo veselības stāvokli. Kapsula ir aprīkota ar infrasarkanajiem stariem, vibromasāžu un aromterapiju. Procedūras laikā klients atrodas kapsulā guļus stāvoklī, ārpus tās ir tikai galva. Kapsula darbojas ar tvaiku (apmēram 40 grādu temperatūrā) un aromterapiju. Pēc klienta vēlēšanās iespējams ieslēgt arī infrasarkanos starus, kas nodrošina ķermeņa sasildīšanu 3 līdz 4 centimetru dziļumā. Vienlaicīgi uz ķermeni iedarbojas arī vibromasāža, kas uzlabo limfas atteci un cirkulāciju.


Bieži vien tieši vīrieši ir tie, kuri aizmirst par sevi parūpēties gan aukstajā rudens, gan ziemas laikā. Vai arī vīriešiem piedāvājiet kādas Spa procedūras? Kādas rūpes par savu ķermeņa un sejas ādu rudenī būtu jāveic katram vīrietim?

Jā, mūsdienas dažiem ir nepareizs priekšstats par Spa procedūrām. Tādēļ lauzīsim stereotipus!  Mēs esam padomājuši īpaši par vīriešiem, proti, aicinām izbaudīt alus Spa procedūru, pēc kuras katrs vīrietis būs sajūsmināts. Procedūra notiek Spa kapsulā. Procedūras laikā izmantotā kosmētika ir dabīga un tās sastāvā ir alus pagatavošanas sastāvdaļas. Piemēram, iesals, rudzi un citi. Kā arī pēc procedūras piedāvājam glāzi viesnīcas pašizgatavotā alus. Kaut reizi mēnesī nāciet ciemos un  nevajadzēs raizēties par ikdienas problēmām! Toties ikdienā neaizmirstiet parūpēties par savu ādu paši, īpašu uzmanību pievēršot ādas mitrināšanai.

Novēlējums Travelnews.lv lasītājiem, lai rudenī būtu gan skaisti, gan veseli!

Novēlu katram rūpēties par sevi, ne tikai ikdienā un apmeklējot kosmetologu, bet arī lietojot uzturā sabalansētu uzturu. Apmeklējiet Spa, ēdiet veselīgi, izgulieties un rūpējieties par sevi!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.eiropahotel.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81363797sec.