Remiro Travel: Lai gada romantiskākais laiks būtu īpašs, vērts doties uz netālajām Spa viesnīcām

Kā pavadīt gada romantiskāko dienu bieži vien grūti izlemt ir daudziem pāriem. Vieni pavada romantisku vakaru kādā no restorāniem, otri divvietulībā mājās, bet citi dodas ceļojumā. Tā kā Valentīndiena iekrīt piektdienā, vērts izmantot arī sestdienu un svētdienu romantiskas noskaņas radīsanai. Un galu galā, arī viss februāris var būt kā Valentīndiena...

Tiem, kuri ir nolēmuši par godu Valentīndienai doties kādā ceļojumā, tūrisma operators Remiro Travel sniedz ierosmes romantiskiem un labsajūtas pilniem ceļojumiem. Vairāk par Spa atpūtu Igaunijā un Polijā informē Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska.

"Šajā aukstajā laikā vispiemērotākā dāvana Valentīndienā ir atpūta Spa viesnīcā. Tā ir iespēja aizbēgt no ikdienas, sevi palutināt ar Spa procedūrām, ūdens peldēm un patiesu atpūtu. Šādai atpūtai pilnībā pietiek arī ar tikai nedēļas nogali. Divas dienas būs pietiekami, lai jau justos relaksēti, atgūtu spēkus un gūtu jaunus iespaidus. Gadu gaitā esam pārliecinājušies, ka pat tie, kas saka, ka Spa viņus neinteresē, pēc Spa apmeklēšanas ir patīkami pārsteigti un nereti piesakās uz nākamo atpūtu. Tāpēc, ja nekad neesi bijis Spa, tas noteikti vismaz vienreiz ir jāpamēģina," informē Rovena.

"Lai Spa brauciens nebūtu apgrūtinošs, proti, laiks jāvada automašīnā, jāmeklē parezais ceļš, kas sevišķi nogurdinoši ir atpakaļceļā, kad iestājies patīkams nogurums, piedāvājam doties grupu Spa braucienos. Šogad ir iespēja doties trīs dažādos Spa Valentīndienas braucienos uz Igauniju un Poliju."

- SPA Hāpsalu ar atpūtu Fra Mare Thallaso SPA 15. - 16. februārī. Viesnīca atrodas priežu mežu ieskautā jūras piekrastē. Viesnīcā atrodas baseinu un saunu komplekss. Viens no baseiniem daļēji atrodas arī ārpus telpām, varat izpeldēt ārā, baudīt kā siltais baseins kūp, raudzīties zvaigznēs uz vecpilsētas baznīcu un Ronjas laupītāju meitenes pils torņiem. Viesnīca ir moderna, brokastīs un vakariņās, kas jau ir iekļautas cenā, piedāvā plašu klāstu ar gardiem ēdieniem. Cenā ir iekļautas arī divas Spa procedūras, kuras pēc pašu ieskatiem varat izvēlēties no piedāvātā saraksta. Viena no cenā iekļautajām izvēles procedūrām, ir dūņu procedūra, kas no šeit iegūtajām dūņām esot sevišķi dabīga un veselīga. Piedevām dosieties ekskursijā pa Hāpsalu vecpilsētu, kur satiekas koka mežģīņu arhitektūra, krievu caru, Čaikovska un Baltās dāmas pēdas. Atpakaļceļā paredzēta Pērnavas apskate, kur notiks Ledus festivāls.


- Lepnā Laulasmaa SPA 22. - 23. februārī. Lielais Laulasmaa SPA 4* komplekss atrodas pašā jūras līča krastā. Viesnīcā atrodas baseinu un saunu komplekss. Cenā iekļautas brokastis, vakariņas un viena Spa procedūra. Ceļojuma laikā apskatīsim vareno Padizes klosteri, netālu no SPA viesnīcas esošo jūras stāvkrastu un Keilas ūdenskritumu jeb ziemā - leduskritumu, kas sasalušā veidā izskatās īpaši iespaidīgs.


- Brauciens uz ūdens atrakciju parku Tropikana, Mikolajkos 22. - 23. februārī. Viesnīcā, kas atrodas Mazūrijas pilsētā Mikolajkos, atrodas atrakciju parks Tropikana. Šeit pieejami ne tikai baseini, džakuzi un pirtis, bet arī trubas, tāpēc droši ņemiet līdzi arī bērnus. Cenā iekļauta nakšņošana 4* viesnīcā ar neierobežotu akvaparka apmeklējumu, bagātīgas vakariņas un brokastis, kā arī nakts kluba apmeklējums.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.remirotravel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56659293sec.