Dome Hotel & SPA: Lietas, kas jāzina, lai tu pavasari sagaidītu skaista!

Tuvojoties pavasarim, mostas daba un mostamies arī mēs pašas. Pēc ziemas perioda āda alkst lutināšanas un lološanas. Par to, kas īsti nepieciešams ādai, lai pavasarī mēs izskatītos un justos skaistas, stāsta viesnīcas Dome Hotel & SPA SPA oāzes vadītāja vadītāja Kristiāna Jansone.

Kā pēc ziemas perioda jūtas mūsu āda?

Kristiāna Jansone: Ziemas periods noteikti var nelabvēlīgi ietekmēt gan ķermeņa, gan sejas ādu. Spēcīgais vējš un sals kairina ādu, tādēļ tā kļūst sausāka, trauslāka un jutīgāka. Āda reaģē uz krasām temperatūras maiņām, kad no sala un vēja ienākam siltā istabā, kur gaiss ir sauss, āda zaudē daudz mitruma. Svarīgi jau ziemas periodā lietot mitrinošus - barojošus un aizsargājošus produktus ķermenim un sejas ādai.

Kas ir tās lietas, kas šobrīd mūsu ādas veselībai ir visnepieciešamākās?

Kristiāna Jansone: Pēc ziemas ādai vissvarīgākā ir mitrināšana, atjaunojot ādas dabīgo mitruma līmeni, un atjaunošana - atjaunojot hidrolipīdu aizsargkārtu. Viens risinājums ir kvalitatīvas, profesionālas kosmētikas lietošana ādas ikdienas kopšanā, bet ļoti svarīga ir ķermeņa kopējā atjaunošana. Tā ir imūnsistēmas nostiprināšana, svaigs gaiss, sportiskās aktivitātes, kas uzlabos asinscirkulāciju ķermenī un arī limfas atteci, līdz ar to arī āda atjaunosies ātrāk, un uzturs, ko lietojam. Noteikti arī ūdens daudzums, ko ikdienā patērējam.

Kas ir biežākās kļūdas, ko pieļaujam ādas kopšanā mājas apstākļos?

Kristiāna Jansone: Biežāk pieļautās kļūdas mājas kopšanā ir pārāk agresīvas kopšanas metodes, kā produktu lietošana, kuru sastāvā ir spirts (alkohols), kas ļoti sausina ādu. Pārāk bieža pīlingu jeb skrubju lietošana, kas var izraisīt pretēju efektu vēlamajam. Nepareiza kosmētisko līdzekļu uzklāšana, kas var veicināt ādas noslīdēšanu un mazo krunciņu rašanos. Kā arī bieži vien lietojam kosmētiskos produktus, kas neatbilst mūsu ādas tipam un vajadzībām, tā radot pretēju efektu.

Kas ir tās lietas, procedūras, kuras tomēr labāk uzticēt speciālistam? Ko nevajadzētu darīt mājas apstākļos?

Kristiāna Jansone: Jebkura procedūra būs efektīvāka un rezultāts pamanāmāks, veicot to pie skaistumkopšanas speciālista, jo tad pirms jebkuras procedūras un produktu iegādes tiks noteikts šā brīža sejas stāvoklis un tips. Kā zināms, ārējo un iekšējo apstākļu dēļ ādas stāvoklis ir mainīgs. Mājas apstākļos nevajadzētu veikt sejas tīrīšanu, izsitumu likvidēšanu u.tml., lietot kosmētiskos līdzekļus, kuros ir skābes vai kādas citas aktīvas vielas, ja pirms tam to nav norādījis dermatologs vai skaistumkopšanas speciālists.

Kā ikdienas uzturs iespaido ādas veselību un izskatu?

Kristiāna Jansone: Āda ir kā spogulis, tā ataino visu, kas notiek organisma iekšpusē. Stress, nepilnvērtīgs uzturs, smēķēšana, alkohola lietošana, tas viss novājina organismu un izpaužas uz ādas. Ar pārtiku uzņemam vitamīnus un minerālvielas, kas nodrošina mūsu veselību, enerģiju un spēku. Ja ikdienā lietojam pilnvērtīgu uzturu, regulāri uzņemam šķidrumu, aktīvi pavadām savu brīvo laiku, tad organisms jūtas labi un āda ir skaista, vesela un starojoša.

Jāmācās sevi patiesi mīlēt un cienīt sava ķermeņa un organisma vēlmes, ieklausīties sevī, jo neviens nespēs labāk parūpēties un izprast jūsu ķermeni kā jūs paši. Harmonija ikdienā, labas domas ik uz soļa, un jūsu ķermenis un sejas āda jums pateiks paldies!


Laipni lūdzam mūsu elegantajā un diskrētajā oāzē - Dome SPA!

Marts ir pirmais pavasara mēnesis, kad pēc ziemas mostas daba un tai līdzi arī ikviens no mums. Atzīmējot 8.martu, Dome SPA speciālisti ir izveidojuši procedūru kompleksu sievietēm, kas ne tikai palīdz uzveikt uzkrāto ziemas nogurumu, bet arī sagatavo pavasarīgās saules un svaiga gaisa baudījumam.


Marta īpašais piedāvājums: "Sievišķības noslēpums"

- Ķermeņa attīrīšana ar minerālpīlingu;

- Hamama ar harmonizējošām ēteriskām eļļām apmeklējums;

- Relaksējoša ķermeņa masāža;

- Ķermeņa ietīšanas procedūra ar mitrinošu un liftinga efektu;

- Ekspress sejas procedūra.

2 h 30 min- 160 EUR / 112.45 LVL

Avots: www.tvnet.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Viktorija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53203821sec.