Kur Latvijā baudīt «garšīgas» procedūras sejai un ķermenim

Arvien vairāk skaistumkopšanas jomā ienāk "garšīgās" procedūras, kuru procesā tiek izmantoti produkti, ko parasti saistām ar uzturu. Ilgāku laiku zināmas dažādas šokolādes procedūras, tomēr ne visiem zināms, ka skaistumkopšanā Latvijā izmanto arī Valmiermuižas alu, brūklenes, liepziedus, ķirbjus un vēl un vēl.

Valmieras pusē ražotais Valmiermuižas alus tiek izmantots arī turpat netālu esošās Dikļu pils spa procedūrās. Tur "Valmiermuižas alus spa kūre" ietver gan drabiņu pīlingu, gan alus apiņu masāžu, gan nefiltretā alus baudīšanu, gan nefiltrētā Valmiermuižas alus vannas piedevas istabā. Ja alus neiet pie sirds, Dikļu pilī iespējams izvelēties arī citus "garšīgus" piedāvājums. Latvijas dabas spēku varēsiet sajust "Brūkleņu spa kūres" laikā, ļaujoties brūkleņu pīlingam, masāžai ar brūkleņu eļļu un siltai brūkleņu tējai. Vēl "garšīga" būs arī melleņu maska, masāža ar ķirbju eļļu, griķu masāža un liepziedu pīlings.

Park Spa marta mēnesī aicina ļauties citronu spēkam, izbaudot ķermeņa pīlingu ar citrona skrubi un ķermeņa masāžu ar citronu ēterisko eļļu. Pieejama arī šokolādes masāža un ietīšana, kuras laikā tiek izmanota siltas šokolādes un vīnogu kauliņu masa.

Apmeklējot dabaSpa, no "garšīgajām" procedūrām ir iespējams izvēlēties ķermeņa ietīšanu medū vai šokolādē, kas pabaros ādu, mitrinās un atjaunos elastību. Bet kanēļa smaržas piekritējiem patiks procedūra "Cinnamon body", kas ietver patīkamu kanēļa un brūnā cukura ķermeņa skrubi un atslābinošu ķermeņa masāžu ar kanēļа eļļu. Kanēļa eļļas iedarbība uz organismu stimulē asinsriti, uzlabo vielmaiņu, gremošanu, sniedz pretiekaisuma efektu, mudina radošai darbībai.

Zemeņu piekritēji novērtēs Aqua Villa Spa masāžu ar dabīgo kosmētisko jogurtu un īstām, sīki saberztām, kaltētām zemenēm. Tāpat īpaši garda varētu būt masāža ar karsto šokolādi sejai un ķermenim. Un vēl jau masāža ar saldo apelsīnu ēterisko eļļu, masāža ar kafijas maisījumu, masāža ar tropisko augļu maisījumu un tas nebūt nav viss.

Vecrīgas sirdī, viesnīcas Wellton Centrum spa centrā iespējams relaksēties, baudot šokolādes masāžu ķermenim un relaksējošu medus masāžu. Medus tur tiek izmantots arī apjoma samazināšanas masāžas laikā.

Savukārt kūrorta rehabilitācijas centrā Jaunķemeri garšīgus produktus baudīsiet iekšķīgi, jo tur pieejama sulu kūre, kas kā radīta ķermeņa attīrīšanai pavasarī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03495502sec.