Vietas, kur Rīgā un Jūrmalā ir iespējams baudīt atpūtu baseinos

Kamēr vēl gaidām siltā laika iestāšanos (ja vien neesi īsts ronis), esam sagatavojuši idejas, kur Rīgā un Jūrmalā baudīt ūdens priekus. Lai gan, iespējams, zināmākie ir Ķīpsalas peldbaseins un Rīgas Olimpiskā centra peldbaseins, rakstā iekļāvām baseinus, kas atrodas spa centros un viesnīcās. Visās turpmāk minētajās vietās papildus peldei ir iespējams relaksēties arī pirtīs.

Rīga

Wellton Centrum Hotel & Spa viesnīcas spa centrā ir pieejams 8.5 metru garš slēgtā tipa peldbaseins ar pretstraumes funkciju, kuras radītie viļņi atsauks atmiņā īstas upes straumi. Turpat ir iespējams atpūsties arī burbuļvannā, saunā un tvaika pirtī.


Radisson Blu Daugava Hotel izvietots sporta centrs City Fitness, kur 25 metru peldbaseinā var nodoties gan peldēšanai, gan grupu nodarbībām.


Kr. Valdemāra ielā atrodas Gallery Park Hotel, kas piedāvā peldbaseinu ar pretstraumi, zemūdens masāžām un kaskādi relaksējošai peldei vai enerģiskiem ūdens vingrinājumiem, saunu un ar Technogym inventāru aprīkotu sporta zāli.


Baseini un dažādas nodarbības ūdenī piedāvā arī La Daile SPA & SPE Bruņinieku ielā. Viesu ērtībai pieejama arī atpūta pirtīs. 


Spa centrs Espa Rīga (Radisson Blu Hotel Latvija) aicina apmeklēt tajā esošos baseinus. Tur izvietots gan 18 metru garš peldbaseins ar nemainīgu +28 C grādu ūdens temperatūru (baseina dziļums ir 1.5 metri), gan baseins Vitality ar zemūdens masāžām, kas iedarbojas uz dziļajiem muskuļu audiem (ūdens temperatūra baseinā ir +36 C grādi). Savukārt centra termālajā kompleksā pieejams vienīgais apsildāmais āra baseins Rīgā ar zemūdens masāžu un nemainīgu 38 C grādu ūdens temperatūru.


Opera Hotel & SPA centrs D'SPA aicina veldzēties spa piršu un ūdens atpūtas zonā, kurā atrodas sauna (+80 – +90 C grādi), tvaika pirts (+60 C grādi) un baseins ar kaskādi (23 kvadrātmetri).


Pārdaugavas viesnīcā Islande Hotel nav pieejams peldbaseins, toties ir iespēja atpūsties aukstajā ūdens vannā un siltajā burbuļvannā, kā arī saunā ar skatu uz Rīgas panorāmu un tvaika pirtī.


Jūrmala

Šobrīd vairs Jūrmala nav iedomājama bez Lielupes Līvu Akvaparka, kas ir lielākais slēgtā tipa daudzfunkcionalais ūdens atrakciju parks Ziemeļeiropā. Aizraujošas ūdens atrakcijas un baseini ir pieejami gan iekštelpās, gan ārtelpās. Akvaparkā ir vairāk nekā 40 dažādu atrakciju, baseinu, saunu, bistro un bāru.

Arī Kūrorta rehabilitācijas centrā Jaunķemeri iespējams atpūsies baseinā ar kaskādes masāžu un hidromasāžas baseinā. Pēc tam var izkarsēties pirts kompleksā.

Hotel Jūrmala SPA piedāvā atgūt spēkus viesnīcas saunu baseinu centrā Wellness Oasis. Pieejami trīs dažādu temperatūru baseini: baseins ar +28 C grādu siltu ūdeni (10x10 metri, dziļums 1.45 metri), baseins ar +31 C grādu siltu ūdeni (10x12 metri, dziļums 1.35 metri) un aukstais baseins ar +12 C grādu ūdeni (3x1.50, dziļums 1.30 metri). Centrā papildus pieejamas burbuļvannas, aqua bārs, kaskāde un piecas dažādas pirtis.


Baltic Beach Hotel viesnīcā iespējams rekaksēties Baltijas valstīs vienīgajā 25 metru baseinā ar siltu jūras ūdeni. Turpat arī ūdens relaksācijas zona the Garden un pirts komplekss the Баня.


Peldētgribētājiem Semarah Hotel Lielupe pieejams 25 metru garš apsildāms baseins. Papildus iespējams izmantot somu saunu un turku tvaika pirti, kā arī trenažieru zāli, iekštelpu un āra telpu tenisa kortus.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7135601sec.