Skaistumkopšanas salons Beauty Expert prezentē jaunu tievēšanas procedūru «Techni SPA»

Celulītu piemeklē vismaz 90% sieviešu un tā rašanās iemesli mēdz būt dažādi: iedzimtība, liekais svars, mazkustīgs dzīvesveids, fizioloģiski traucējumi, kā nepietiekama asinsrite vai palēlināta vielmaiņa. Laika gaitā ir radītas vairākas procedūras un pašmāju receptes kā izvairīties no celulīta veidošanās, katra gaumei un iespējām.

Mary Cohr, franču profesionālās kosmētikas zīmols, ir radījis iekārtu Techni SPA, kas paredzēta ķermeņa problēmzonu apstrādāšanai ar speciāli veidotu masāžas "gludekli", aktīvajiem  gēliem un kustību tehnikām, kuru kombinācijā tiek sasniegti labākie rezultāti celulīta samazināšanā, kā arī āda kļūst tvirtāka un ķermeņa liekais apjoms samazinās.

Šī zinātniski pārbaudītā ķermeņa procedūra strādā uz zemādas audiem un muskuļiem, izmantojot masāžu,  limfātisko drenāžu, jonizāciju un muskuļu stimulāciju, tādā veidā bioloģiski šķīdinot taukus un fiziski izjaucot celulīta struktūru.

Techni SPA kosmētiskā procedūra ķermenim ietver sevī trīs galvenās darbības: vakuummasāžu, jonizāciju un miostimulāciju.


Vakuummasāžas laikā tiek drenēti audi, masāžas "gludeklim" jeb manipulatoram braucot pa ādu, veicot īpaši noteiktas kustības un masāžas virzienus. Manipulators it kā iesūc sevī ādu, bet rullītis veic masāžu.

Pirms procedūras sākšanās tiek uzklāts viens no trīs speciāli Techni SPA procedūrai paredzētiem gēliem, kas nodrošina manipulatora vieglu slīdēšanu pa ķermeni, kā arī jonizācijas laikā tiek veicināta procedūras gēlu aktīvo sastāvdaļu iekļūšana dziļākajos ādas slāņos, kā rezultātā tiek šķeltas tauku šūnas.

Pēdējais Techni SPA procedūras etaps ir  miostimulācija, kuras laikā tiek veikta muskuļu saraušanās, tādā veidā arī stimulējot tauku sadegšanu un izvadot no ķermeņa toksīnus.

Techni SPA procedūrā pielietotā  lipo-dermo aspirācijas tehnika samazina celulītu, nostiprina ķermeņa ādu, mazina ķermeņa apkārtmēru, kā arī uzlabo limfas atteci.

Lai sasniegtu labāko rezultātu, techni SPA procedūru iesaka veikt 2-3 reizes nedēļā mēneša garumā. Pēc Mary Cohr  veiktajiem pētījumiem, jau pēc pirmā procedūru kursa, klients vidēji zaudēja 1.5 cm no apkārtmēra un 0.6 cm no gurnu apjoma.

Rezultāti redzami jau pēc pirmās procedūras reizes – āda kļūst gludāka, tvirtāka un "apelsīna miziņas efekts" tiek izlīdzināts.

Procedūru var veikt Beauty Expert salonā Rīgā, Baznīcas ielā 31. Nepieciešams veikt iepriekšēju pieteikšanos : +371 67311007


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.86280608sec.