VC4 Bērnu veselības centram mainīta adrese

Veselības centra 4 Bērnu veselības centrs, paplašinot savu darbību un rūpējoties par mazo klientu un viņu vecāku ērtībām, maina adresi un no ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 100 pārceļas uz VC4 jaunākā saistītā uzņēmuma -  Capital Clinic Riga telpām Rīgā, Duntes ielā 15a.

"Pārceļoties uz jaunajām telpām, apmeklētājiem tiks nodrošinātas vairākas ērtības, kas ir būtiskas mūsdienu prasībām atbilstošai medicīnas iestādei - bezmaksas autostāvvieta, automātiskās ieejas durvis, lifts, ratiņu novietne, bērnu rotaļu istaba, māmiņu telpa bērnu pārtīšanai un zīdīšanai un citas. Tagad, apvienojot to pakalpojumu klāstu, kas bērniem pieejams Capital Clinic Riga ar Bērnu veselības centra piedāvāto, tiks nodrošināti plaša spektra medicīniskie pakalpojumi bērniem no dzimšanas līdz 18 gadu vecumam gan diagnostikā un ārstēšanā, gan rehabilitācijā un profilaksē", saka VC4 Bērnu veselības centra vadītāja Vaira Kaziniece.

Par bērnu veselību centrā rūpēsies pediatrs, fizikālās medicīnas un rehabilitācijas ārsts, acu ārsts, ausu, kakla, deguna ārsts, urologs, dermatologs, alergologs, imunologs, neirologs, fizioterapeits, logopēds, psihoterapeits, Montesori speciālists, varēs veikt analīzes, vakcināciju, spirogrāfiju, urofloumetriju, pildīšanas cistometriju, pildīšanas cistometriju ar uretras profilometriju, mikcijas cistometriju, mikcijas cistometriju ar uretras profilometriju, uretras profilometriju, sonoskopiju, fiziskās sagatavotības novērtējumu u.c.

Bērnu veselības centrā ir pieejami gan maksas, gan valsts apmaksātie pakalpojumi.

VC4 Bērnu veselības centrs tika izveidots 2010. gadā, lai piedāvātu iespēju veicināt bērna veselīgu attīstību no agrīna vecuma kvalificētu speciālistu vadībā, nodrošinātu kvalitatīvus medicīniskos pakalpojumus, kā arī, īpašu uzmanību pievēršot profilakei (habilitācijai) un rehabilitācijai, rūpētos par bērnu fiziskajām spējām, stāju un slimību gaitas atvieglošanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85390592sec.