Iepazīsties ar pasaules dīvainākajiem pret saaukstēšanās līdzekļiem

Saaukstēšanās ir neciešama, jo īpaši, kad atrodies ceļojumā.
Ieskaties pasaules dīvainākajos imunitātes stiprināšanas līdzekļos, lai vēl vairāk palielinātu savu nepatiku pret ārstniecības līdzekļiem.

Ja apmeklēsi Kankūnu Meksikā, tad viesmīlis maltītes nobeigumā labprāt piedāvās aso piparu. Tā nav viesmīļa laipnība tāpat vien. Asie pipari Kankūnā ir izplatītākie imūnu veicinošie produkti.

Vācijā gliemežu sīrupu lieto, lai remdētu kakla sāpes. To izmanto arī kā krēmu sejas ādai.

Imunitātes stiprināšanai Irānā ēd kartupeļu biezeni, kas ir pilns ar C vitamīnu un kalciju. Irānas tautas medicīnā teikts, ka sakņu augi darbojas, kā asins attīrītāji.  

Ajūrvēdā ir apgalvots, ka kurkuma piens atvieglo gremošanas traucējumus, tāpēc tas Indijā tiek lietots litriem. Turklāt kurkuma pienam klāt tiek pievienots ingvers, medus vai melnie pipari.

Tautas medicīnas praksē, kas no paaudzēm nodotos līdz pat mūsdienām, kā veselības stiprināšanas dzērienu slavē sīpolu sulu. Gan Eiropā, gan Amerikā un arī Izraēlā visai bieži tike dzerta sīpolu sula. Izmēģini pagatavot: bļodā ievieto sasmalcinātu vai šķēlēs sagrieztu sīpolu, to pārklāj ar cukuru vai medu, kas izspiedīs sīpola dabīgo sulu. Šāda sula ir bagātīga ar B vitamīnu, kā arī ar imūnu veicinošo C vitamīnu.

Izrādās, ka aukstasiņu dzīvnieki spēj pazemināt temperatūru, tāpēc ķīnieši izvēlas ēst ķirzaku zupu. Lai pamēģinātu šādu zupu, vispirms nāksies izkaltēt ķirzakas, pēc tam tās vārīt uz lēnas uguns kopā ar buljonu.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35153794sec.