Veselīga atvaļinājuma pamatnoteikumi

Aktīva dzīvesveida piekritējus nereti baida doma, ka dodoties atvaļinājumā, viņiem nāksies pārtraukt fitnesa rutīnu, ko piekopj dzimtenē.  Lai tā nenotiktu, veselīga dzīvesveida portāls Shape.com sniedz ieteikumus, lai arī atvaļinājumā laikā tu neaizmirstu par savu veselīgo fitnesa maratonu.

Pārvietojies ar kājām

Aizmirsti par liftu, izmanto kāpnes. Ja tas ir iespējams, izvēlies viesnīcu, kas ir tuva visām pilsētas piedāvātajām atrakciju vietām. Iekarot atrakciju parkus, dodoties uz turieni ar kājām.

Atrodi sporta zāli vai parku

Iespējams, ka omulīgāk izklausīsies palikt savos apartamentos, nekā doties uz sporta zāli, taču arī sporta zāle ir pieskaitāma pie jaunu apvāršņu apskatīšanas. Ja tava viesnīca nepiedāvā sporta zāli, taču tev ir apdrošināšana, tad iegaumē, ka daudzas apdrošināšanas kompānijas piedāvā sarakstu ar tuvāko sporta klubu adresēm.

Piepildi viesnīcas mini ledusskapi

Piepildi viesnīcas numuriņa ledusskapi ar augļiem, riekstiem, sieru un ūdeni. Labāk, kad izsalkuma mākts notiesā kādu veselīgu našķi. Visticamāk, ka tā tu sevi paglābsi no burgera un kolas.

Pirms dodies uz restorānu, iepriekš  izskati ēdienkarti

Šobrīd vairums restorānu savas ēdienkartes piedāvā apskatīt gan sociālajos tīklos, gan arī mājas lapā. Apskatot ēdienkarti pirms došanās uz restorānu un izvēloties savu vakariņu maltīti, tu sevi paglābsi no uzkodām, ko viesmīlis tev piedāvās līdz izdomāsi, ko pasūtīt. 

Dzer daudz ūdens

Tu esi atvaļinājumā, tāpēc pludmales bāra atspirdzinošie alus dzērieni ir viens no atvaļinājuma vaļībām. Lai izvairītos no daudzām kalorijām, iesakām pēc katra alkoholiskā dzēriena izdzert tāda paša lieluma ūdens glāzi.

Izveido atvaļinājuma sporta vingrojumu spēli

Izpildi vingrinājumus, piemēram, par izdzertu kokteili, uztaisi 20 pietupienus, par neveselīgu pārtiku 40 vēdera preses.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12659097sec.