Travelnews.lv augustā uzrāda stabilu rezultātu - 65 639

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv augustā pēc nepilnu 12 mēnešu darbības ir sasniedzis labu un stabilu rezultātu - interneta lietotāju skaits ir 65 639. Tas ir mazliet mazāk nekā iepriekšējā mēnesī, taču pēc tik strauja kāpuma jūlija mēnesī ir nepieciešams arī stabilitātes posms. Unikālo IP adrešu skaits arī ir mazliet samazinājies un sasniedz 37 143. Portāla skatījumu skaits ir 299 051. Līdz 20.08.2008 portāls uzrādīja daudz augstākus rādītājus nekā jūlijā, bet pēdējās 11 dienās līdz ar skolas laika tuvošanos, interneta lietotāju skaits ievērojami samazinājās. Pa tiešo portālu skatās 20,12% apmeklētāju, kas ir par 2% vairāk nekā jūlijā, bet 66,96% ienāk no Google un gandrīz 3% no TurismaBizness.lv.

Visvairāk apmeklētāju šajā mēnesī bija 12.08.2008, kad portālā pabija 3 064 interneta lietotāji. Vidēji darba dienā portālu apmeklē vairāk nekā 2 500 respondentu.

Travelnews.lv atšķirībā no citiem Latvijas interneta portāliem izsūta ikdienas vēstkopu gandrīz 13 000 e-pasta abonentiem.

Labus apmeklējuma rezultātus pēc Lietuvas interneta statistikas portāla Hey.lt datiem uzrāda arī tūrisma ziņu portāls lietuviešu valodā Travelnews.lt - www.hey.lt/top.php?category=6. Portāls lietuviešu valodā tika atklāts 1.10.2007.

Augustā visvairāk ārvalstu apmeklētāju Travelnews.lv portālā ienāca no Lietuvas, Lielbritānijas, ASV, Īrijas, Norvēģijas, Vācijas, Somijas, Igaunijas, Zviedrijas, Dānijas, Krievijas, Itālijas, Spānijas, Polijas un Nīderlandes.

No pilsētu skatījuma visvairāk interneta lietotāju ienāca no Rīgas, Viļņas, Kauņas, Jūrmalas, Liepājas, Ventspils, Siguldas, Pļaviņām, Jelgavas, Bauskas, Šauļiem, Klaipēdas, Madonas, Valmieras, Saulkrastiem, Carnikavas, Lielvārdes, Rēzeknes, Paņevežas un Daugavpils.

Portāla visapmeklētākās sadaļas mēneša skatījumā:

· Ceļojumu aģentūru katalogs

· Naktsmītņu katalogs

· Ziņu kopsavilkums

· Ziņas Latvijā

· Fotogalerijas

· Ceļotāji un eksperti iesaka

· Tūroperatoru katalogs

· Ziņas Lietuvā

· Noderīgi zināt

Travelnews.lv interneta lietotāji ir klikšķinājuši visvairāk uz www.nikostravel.lv/, www.novatours.lv/, www.trilogija.lv/, www.365brivdienas.lv/, www.elefanthotel.lv/, www.impro.lv/, www.airtour.lv/, www.biletes.lv/, www.vanillatravel.lv/, www.jurata.lv/, www.ozolciems.lv/, www.baltictours.lv/, www.akvaparks.lv/, www.vivatour.lv/, www.alida.lv/, www.latviatours.lv/, www.lts-travel.lv/, www.eufrosine.lv/, www.57paralele.lv/, www.greatbaltic,eu/, www.relaksture.lv, www.teztour.lv, www.celojumubode.lv/, www.unimare-spa.lv/, www.domina.lv/, www.averoja.lv/, www.baltatour.lv/, www.lidot.lv/ un www.viesturdarzs.lv

Mēs pateicamies visiem mūsu portāla apmeklētājiem, labvēļiem un reklāmdevējiem!

Ieteikumus, sūdzības un reklāmas pieteikumus sūtiet uz info@travelnews.lv

Augusta datu analīze ir veikta sadarbībā ar www.webstatistika.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17761397sec.