Iespējams, ka sievietes tomēr ir zinošākas par vīriešiem [1]

Saskaņā ar jaunās interneta prāta spēles QuizBoom.com statistiku - 70% labāko spēlētāju ir tieši sievietes. Šis atklājums var būt apliecinājums tam, ka pasaulē augstākie inteliģences koeficienti pieder tieši sievietēm. Vēl minētā statistika, iespējams, pierāda, ka sievietes patiesībā ir kaislīgākas, azartiskākas un atļaujas vairāk riskēt. QuizBoom.com tuvākā gada laikā plāno veikt sociāli zinātnisku pētījumu par šiem novērojumiem. Pētījumu veiks profesionāļu komanda, lai gūtu pamatotus un objektīvus datus.

Lai arī prāta spēle QuizBoom.com internetā ir pieejama tikai nepilnas divas nedēļas, jau tagad var novērot vairākas spēlētāju ieradumu tendences. Sieviešu pārsvars labāko spēļu reitinga augšgalā ir izteiktākā no tendencēm. Atšķiras arī zināšanu līmenis dažādās nozarēs - sievietes gūst labākus rezultātus, atbildot uz jautājumiem par mākslu, kinematogrāfiju un literatūru. Turpretī vīrieši ir zinošāki par dažādām eksaktajām zinātnēm, izņemot matemātiku – šajā zinātnē sievietes ir izteiktāki zinošākas.

Ņemot vērā, ka QuizBoom.com ir globāla prāta spēle, kurā piedalās spēlētāji no visas pasaules, pētījums tiks veikts gan lokālā, gan globālā līmenī. Lai būtu iespējams iegūt maksimāli precīzus un zinātniski pamatotus datus par sieviešu un vīriešu zināšanu un spēlēšanas rakstura iezīmēm, QuizBoom.com pētījumu uzsāks, sasniedzot 100 000 spēlētāju robežu. QuizBoom.com šādu vispasaules spēlētāju skaitu plāno sasniegt līdz 2009. gada beigām.

QuizBoom.com internetā ir pieejama no 2009. gada 1.jūlija. Šo divu nepilno nedēļu darbības laikā spēlei reģistrējušies gandrīz 5 000 spēlētāji. Lielākā daļa spēlētāju šobrīd ir no Latvijas, taču jau tuvākā mēneša laikā QuizBoom.com plāno uzsākt plašu spēlētāju piesaistīšanas kampaņu visā pasaulē, īpašu uzmanību veltot spēlētājiem no Amerikas, Ķīnas un Krievijas.

QuizBoom.com ir globāla interneta prāta spēle, kuras pamatā ir jauna koncepcija – spēlētāji no visas pasaules sacenšas erudīcijā, atbildot uz prāta spēļu jautājumiem. Ikvienam spēlētājam, balstoties uz savām zināšanām, ir iespēja nopelnīt iespaidīgas naudas balvas.

Datums: 2009. gada 10. jūlijs

 www.quizboom.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 meicha 07/11/2009 15:39 superrrr

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19497585sec.