Iepazīsti Čikāgu, dodoties virtuālā tūrē

Tagad Čikāgas un tās pilsētas daļu potenciālajiem apmeklētājiem paveras lieliska iespēja apmeklēt tās arī virtuālajā veidā, proti, Mičiganas ezera metropole un Ilinoisas tūrisma birojs ir papildinājuši savu oficiālo mājas lapu www.gochicago.com ar vairākām interesantām virtuālām un animētām tūrēm.

Tagad virtuāli var apmeklēt Magnificent Mile, ziemeļu Mičiganas avēnijas iepirkšanās paradīzi ar tās daudzajiem veikaliņiem un galerijām, kas atrodas pašā pilsētas centrā. Tāpat apskatīt var arī Bucktown apkārtni un Wicker parku, kas ir iecienīts kā mākslinieku kvartāls ar modīgiem veikaliem un mūzikas krogiem. Tūrē neizpaliek arī Linkolna parks ar saviem zooloģiskajiem dārziem, kā arī Southport/Lakeview, kur atrodas leģendārais beisbola komandas Chicago Cubs stadions Wrigley Field.

Virtuālās tūres komentē vietējie iedzīvotāji ar pavadošiem īsiem video materiāliem. Tie sniedz mājas lapas apmeklētājiem personīgus padomus galvenokārt par iepirkšanās iespējām.

Virtuālā tūre galvenokārt paredzēta divām apmeklētāju grupām: viesiem, kuriem līdz šim Čikāga un tās draudzīgie iedzīvotāji ir sveši un viesiem, kuri novērtē Čikāgu un vēlas uzzināt pašu aktuālāko informāciju. Šī virtuālā tūre pa pilsētas apkārtni skaidri parāda šejienes dzīves daudzveidību. Jāatzīmē, ka īpaši pirmssvētku laikā šeit ierodas daudzi viesi no Eiropas, lai iepirktos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Preiļu novada TIC
,


AL SVETS
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48996997sec.