BalticTravelnews.com iegūst jaunu dizainu [5]

Baltijas tūrisma ziņu portāls BalticTravelnews.com ar 21.01.2010 ir ieguvis jaunu dizainu un interneta vietnes izkārtojumu, lai padarītu portālu pārskatāmāku, ātrāku, saturiskāku un elegantāku.

Vai Jums tas patīk? Tas ir pirmais solis portāla izmaiņu grafikā, kas skar galvenokārt portāla titullapu, taču drīzumā portāls iegūs jaunas informatīvas sadaļas un pārstrādās jau esošās sadaļas. Reizē ar portāla dizainu izstrādāta arī jauna BalticTravelnews.com logo versija. Mūsu portāla izskata maiņas mērķis ir veicināt apmeklētāju prieku un lietošanas ērtumu. Pie portāla jaunās versijas esam strādājuši mēnešiem ilgi un to pilnā apmērā pakāpeniski atklāsim līdz pavasara ceļošanas sezonai. Sadarbībā ar kompāniju 1st-studio.com esam neskaitāmas stundas diskutējuši un eksperimentējuši, lai radītu labāko, ko pašlaik varam atļauties. Būsim ļoti pateicīgi, ja pamanītās kļūdas vai neprecizitātes ar norādi tiks nosūtītas uz mūsu e-pasta adresi info@travelnews.lv

Mūsu redakcijā ik dienas ienāk vairāk nekā 100 ziņu vienību, taču mūsu uzdevums ir atlasīt katru dienu 17 svarīgākās un interesantākās ziņas. Mēs vēlamies vairāk pozitīvu emociju, jo aiz katras ziņas ir cilvēks ceļotājs. Redakcija rūpējas, lai ziņu galvenajās slejās ir vairāk ceļojumu padomu un ieteikumu, ko sniedz tūrisma profesionāļi un aizrautīgi ceļotāji. Redakcija uzslavē labākos tūrisma pakalpojumu sniedzējus un kritizē negodīgos un slinkos.

BalticTravelnews.com ir vairāk nekā tūrisma ziņu portāls, jo blakus ziņu slejām tūrisma uzņēmumi ievieto aktuālus ceļojumu piedāvājumus, atpūtas un izklaides iespējas. Papildus vērtība ir mūsu tūrisma uzņēmuma katalogs, kurā ir apkopoti uzņēmumi, kas tiešā veidā sadarbojas ar mums un tāpēc spēj piedāvāt visizdevīgākās cenas mūsu portāla interesentiem un tūristiem. Portāla tehniskais nodrošinājums tiek pilnveidots un attīstīts, lai interneta lietotājiem ir ērtāk un kvalitatīvāk izmantot mūsu resursus. Interneta vietne ir kļuvusi daudz ātrāka un dinamiskāka. BMW zīmola cienītāji var baudīt redakcionālo sadaļu ''Ceļo ar BMWauto.lv'', kas tagad ir integrēta portālā BalticTravelnews.com.

Jaunajā portālā ir akcentēta galvenā dienas ziņa un liela vērība ir pievērsta foto materiālu daudzveidībai. Katru dienu mūsu portālu apmeklē no 4 līdz 5 tūkstošiem interesentu, bet mēnesī to skaits pārsniedz 100 000. Baltijas valstīs BalticTravelnews.com ir lielākais tūrisma ziņu portāls. Apmēram 20 000 interneta lietotāju ir regulāri lietotāji, kas ir ikdienā uzticas mūsu informācijai.

Mums ir ļoti svarīgs Jūsu viedoklis, jo BalticTravelnews.com pieder Jums un mēs priecājamies par katru ziņu, ideju, padomu vai kritiku, kas palīdz uzlabot mūsu sadarbību. Kā Jums patīk jaunais dizains? Rakstiet mums uz info@travelnews.lv vai komentējiet uzreiz pēc šī raksta.

Pateicos visiem sadarbības partneriem, labvēļiem un darba kolēģiem uzņēmumā, kuri ir sekmējuši BalticTravelnews.com izaugsmi un spēju attīstīties!

Ar cieņu,

Aivars Mackevičs, BalticTravelnews.com direktors

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Inese 01/21/2010 11:40 Tiešām nevar salīdzināt ar iepriekšējo lapu! Šobrīd viss ir daudz pārskatāmāk, un jaunais zīmols ir lieliski izdevies!!! Cerams katalogs tiks sastrukturizēts pa jomām, bet, kā jau jau rakstījāt, viss procesā! Lai izdodas!!!

2 Kiki 01/21/2010 09:50 Man nu ļoti patīk. Sarkanais tāda laba krāsa. Un galvenais, ka ir aktivitāte.

3 spotty 01/21/2010 09:43 Jā, noteikti daudz labāk par to haosu, kas bija iepriekš.

4 Blus 01/21/2010 09:21 Patīk gan :) tā turpināt! Tāds svaigums nāk!

5 Nikita Stepanovs 01/21/2010 09:11 Молодцы, поздравляю!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Bellevue Park Hotel Riga
,


Pica Lulū
,


Rixwell Gertrude Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87318301sec.