Ogres TIC izveidojis profilu Draugiem.lv un tviterī [2]

Notikumiem Latvijas centrā - Ogres, Lielvārdes, Ķeguma un Ikšķiles novados un Ogres novada Tūrisma informācijas centrā kopš 19.02.2010 var sekot līdzi arī sociālajos tīklos http://www.draugiem.lv/ un www.twitter.com, kur Tūrisma informācijas centrs izveidojis profilu ar vārdu Latvijas centrs.

Portāls Draugiem.lv ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls.

Portāla Twitter.com būtība ir ik pa laikam, iekļaujoties 140 rakstu zīmēs, paziņot citiem, ar ko nodarbojies vai ko jaunu esi atradis, pamanījis, izdomājis. Nelielais rakstu zīmju skaits liek izteikties īsi un skaidri. Savas neformālā komunikācijas stila un operativitātes dēļ sociālie portāli kļūst arvien populārāki un pētījumi rāda, ka to auditorija un nozīme tikai pieaugs.

Twitter priekšrocība salīdzinājumā ar citiem sociālo tīklu portāliem ir tā, ka nav jābūt pazīstamam ar kādu, lai lasītu viņa čivināšanu. Ja esi izveidojis savu lapu un kāda cita rakstītais šķiet interesants, var izvēlēties viņam sekot vai pievienot viņa teikto savai lapai.

Uz aktīvu komunikāciju http://www.draugiem.lv/ un sačivināšanos www.twitter.com/Latvijascentrs

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kolna Jezups 03/28/2010 13:58 Varbūt arī nekas īpašs jau nav, bet informācija ir informacija. Citi savas darbus tur zem pūra un tā arī neviens neuzzina.

2 Elīna 03/28/2010 13:24 Kas tur tik īpašs? Citi TICi to sen jau ir izdarījuši! Jārok dziļāk!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52789211sec.