Prezentē mājas lapas Liepajaskultura.lv jaunu versiju

Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar SIA „Addiction” radošo komandu ir izveidojusi un ikvienam interesentam lietošanā nodevusi mājas lapu www.liepajaskultura.lv, kas jau darbojas jaunā vizuālā veidolā. Turpmāk jaunā mājas lapa būs arī tiešā sasaistē ar pašvaldības uzturēto mājas lapu www.liepaja.lv, atvieglojot iespēju ikvienam atrast informāciju par kultūras aktivitātēm vienuviet.


Liepājas kultūras dzīve ir ļoti aktīva, kultūras nozarē darbojas daudzas nevalstiskas organizācijas un uzņēmumi, kā arī pieaug norišu vietu skaits, kur dažādi pasākumi tiek organizēti. Lai šo informāciju koncentrētu vienuviet, bija nepieciešams izveidot jaunu interneta vidi, kas atbilst mūsdienu sabiedrības prasībām.


Tehnoloģiski jaunās mājas lapas iespējas ir ļoti plašas, tomēr tās tiks apgūtas pakāpeniski. Šobrīd tiek piedāvātas iespējas mājas lapā izvietot informāciju par kultūras aktivitātēm tekstu un laukumu formā, kā arī iepazīties ar Liepājas pašvaldības kultūras iestāžu darbību un organizētajām aktivitātēm. Mājas lapas apmeklētāji jau iecienījuši kultūras aktivitāšu foto galerijas, kā arī notikumu kalendāru.


Liepājas Kultūras pārvalde cer, ka jaunā mājas lapa būs arī noderīgs palīgs pasākumu organizatoriem no citām pilsētām, jo liela sadaļa mājas lapā veltīta tieši dažādu norises vietu un telpu apkopojumam, kur iespējams pasākumus organizēt.


Liepājas Kultūras pārvalde labprāt gaida ierosinājumus un papildinājumus informācijai, ko ievietot jaunajā mājas lapā un cer, ka tā kļūs par nozīmīgu informācijas iegūšanas avotu ikvienam liepājniekam un pilsētas viesim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59681511sec.