Travelport dubulto ceļojumu rezervāciju apjomu Baltijas valstīs

Viens no vadošajiem tūrisma produktu rezervēšanas sistēmu izstrādātājiem Travelport informē, kā Travelport GDS sistēmā veikto ceļojumu rezervāciju apjoms Baltijas valstu tūrisma aģentūrās 2010.gada pirmajā pusgadā ir pieaudzis par 91,6% attiecībā pret 2009. gada pirmo pusgadu.

Kā pamatojumu tik straujam ceļojumu rezervāciju pieaugumam Travelport pārstāve Baltijas valstīs Rūta Skujeniece uzskata veiksmīgu sadarbību ar vadošajiem tūrisma produktu rezervēšanas portāliem Baltijā un jaunu tehnoloģiju ieviešanu, kas piedāvā plašāku pieejamo lidojumu un viesnīcu datu bāzi ceļotgribētājiem.

Rūta Skujeniece, Travelport pārstāvniecības vadītāja Baltijas valstīs: „Eiropas ekonomikai pamazām atveseļojoties, pieaug arī ceļotāju optimisms un atjaunojas interese par tūrisma produktu -aviobiļešu un naktsmītņu, rezervēšanu un iegādi. Ļoti veselīga attīstība ir vērojama biznesa ceļojumu segmentā, bet arī atpūtas ceļojumus rezervē vairāk. Travelport GDS veiksmīgās attīstības pamatā ir pagājušajā gadā iesāktā sadarbība ar lielākajām Baltijas valstu interneta aģentūrām http://www.greitai.lt/, http://www.flysiesta.lv/ un http://www.bookinghouse.ee/, kā arī veiktie ieguldījumi jauna klientu apkalpošanas portāla izveidē, jaunu darbinieku piesaistīšanā un apmācībā. ”

Travelport rīcībā esošie dati par 2010. gada pirmo pusgadu liecina, ka visā Eiropā vērojamas pozitīvas tendences ceļojumu rezervēšanā, īpaši pieaugot aviobiļešu rezervēšanas apjomiem. Eiropas tūrisma aģentūrās veikto rezervāciju apjoms ir pieaudzis par 6%. Atbilstoši pieaug arī Eiropā pārvadāto starptautisko aviopasažieru skaits – jūnijā vien par 7.8% ( pēc Starptautiskās gaisa transporta asociācijas IATA datiem).

Kopumā komentējot ceļojumu rezervāciju tendences internetā, R.Skujeniece atzīmē, ka šogad Latvijas ceļotāji bijuši optimistiski noskaņoti – tūrisma aģentūras veikto rezervāciju skaits pirmajā pusgada ir pieaudzis par vairāk nekā 24%. Kopumā Baltijā tirgus attīstība ir bijusi mērenāka – tikai 3.8% pieaugums pret 2009.gada pirmo pusgadu. Igaunijā un Lietuvā ceļojumu rezervēšana bijusi pagājušā gada līmenī.

Par Travelport

Travelport ir viens no pasaules vadošajiem globālo rezervāciju sistēmu (GDS) piegādātājiem, kas apvieno tradicionālo GDS biznesu (Galileo un Worldspan sistēmas) ar GTA, pasaulē vadošo tūrisma produktu izplatītāju, un Airline IT Solutions grupu, kas piedāvā funkcionāli kritiskus biznesa vadības un datu apstrādes risinājumus aviokompānijām. Travelport darbojas 160 valstīs un nodarbina aptuveni 5,300 cilvēku.

Travelport ir 48% daļu īpašniece Orbitz Worldwide, vienas no pasaulē lielākajām interneta ceļojumu rezervāciju kompānijām. Travelport ir privāta kompānija, tās īpašnieki ir Blackstone Group, One Equity Partners, Technology Crossover Ventures.

Vairāk informācijas: www.travelport.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Estravel Latvia
,


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32449293sec.