Travelnews.lv atzīmē 3 gadu jubileju [3]

1846. gada 10. septembrī ASV tiek izdots šujmašīnas patents, 1974. gada 10. septembrī Gvineja-Bisava iegūst neatkarību, bet 2007. gada 10. septembrī sāk darboties tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv.  

Jaunas ziņas katru dienu - vēstis no tāliem silto zemju kūrortiem, aktuālie notikumi Latvijā, populārāko tūrisma objektu fotogalerijas, īpašie piedāvājumi ceļotājiem, akcijas, intervijas, aptaujas, konkursi un daudz kas cits veido tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv ikdienu.

10.09.2010 portālam Travelnews.lv aprit jau trīs gadi, kuru laikā tā lasītāju skaits ir pastāvīgi audzis. Paldies visiem portāla apmeklētājiem, kas katru dienu meklē un atrod jaunākās ziņas par ceļošanu un ceļojumiem. Arī turpmāk Travelnews.lv informēs lasītājus par svarīgāko tūrismā Latvijā un ārvalstīs!

Šobrīd tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv latviešu valodā informē lasītājus sešas dienas nedēļā un publicē vairāk nekā 500 ziņu vienību mēnesī. Travelnews.lv vēstkopas abonenti saņem īsu jaunāko ziņu kopsavilkumu katru rītu un var to izlasīt, omulīgi malkojot rīta kafiju. Travelnews.lv vēstkopai pieteikušies aptuveni 18 000 abonentu (pieteikties vēstkopai). Kopējais BalticTravelnews.com apmeklējumu skaits mēnesī pārsniedz 100 000.

Jubilejas mēnesī aktuālākais portālā Travelnews.lv ir jaunā tūrisma uzņēmumu kataloga testa režīma atklāšana. Tūrisma uzņēmumu katalogs no citiem katalogiem internetā atšķiras ar daudzām būtiskām niansēm, piemēram, visa informācija ir pieejama sešās valodās. Katalogs ir unikāls arī ar to, ka tas ļauj Travelnews.lv lietotājam izvēlēties tūrisma uzņēmumus pēc vairākiem specifiskiem kritērijiem, bet pats svarīgākais – kataloga informācija ir savienota ar šo uzņēmumu piedāvājumiem, kuri ik dienas tiek ievietoti Travelnews.lv piedāvājumu sistēmā.

Paldies visiem tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem un sadarbības partneriem!

Travelnews.lv komandas vārdā, portāla redaktore Kristīne Indriksone

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Lasītāja 09/15/2010 17:06 Mazliet nokaveti, bet tomer - sveicieni jusu portala radošajam kolektīvam. Esiet viens no tiem portāliem, kur patiešam atjauno informāciju un veido to daudzpusīgu! Veiksmigu darbibu jums!

2 Saņemts no: 195.13.*.*** 09/10/2010 10:47 Sveicam Travelnews.lv jubilejā! TIA viesnīca

3 Saņemts no: 78.84.1*.*** 09/10/2010 09:03 Travelnews.lv ir vērtīgs un interesants. Apsveicam jubilejā!!!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43941307sec.