Travelnews.lv aicina lasītājus izmantot jauno valstu katalogu [1]

Tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv sācis darboties jaunais valstu katalogs (šeit). Portāla lasītāji tiek aicināti izmantot tajā apkopoto informāciju - šobrīd sadaļā ir publicēta informācija par 246 pasaules valstīm un to teritorijām.

Valstu apraksti sastāv no tādas informācijas kā valsts ģeogrāfiskajiem datiem, kartes, populārākajiem tūrisma objektiem, vēstniecībām un noderīgajām saitēm. Valstis sadaļā ir sadalītas sešos reģionos - tur atrodama Eiropa, Āzija, Āfrika, Austrālija un Okeānija, Ziemeļamerika, Dienvidamerika.

Pie katras valsts apraksta ir pievienoti arī pēdējie raksti un galerijas par šo valsti, kas publicētas tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv. Turpat var atrast arī aktuālākos piedāvājumus no Latvijas ceļojumu aģentūrām un operatoriem. Tuvākajā laikā sadaļā tiks īpaši izcelti paši populārākie ceļojumu galamērķi.

Valstu apraksti jau drīzumā tiks papildināti ar plašāku, ceļotājiem svarīgu informāciju par galamērķiem. Informācijas apraksti tiks veidoti sadarbībā ar Latvijas ceļojumu aģentūru un operatoru ceļojumu ekspertu palīdzību.

Portāla lasītāji tiek aicināti izvērtēt jauno portāla sadaļu un izteikt komentārus par to, kā to vēl varētu uzlabot. Šobrīd valstu katalogs jau sniedz ļoti izsmeļošu informāciju ceļotājiem, tomēr lasītāju atsauksmes un ierosinājumus, kā arī saites uz interneta vietnēm, kas ceļotājiem varētu noderēt, meklējot informāciju par ceļojumu galamērķiem, gaidīsim uz e-pastu info@travelnews.lv ar norādi Valstu sadaļai.

Tūrisma mediju grupa BalticTravelnews.com izsaka pateicību Rīgas Tūrisma un tirdzniecības skolai un jo īpaši tās studentei Elzai Kaliverai par lielo darbu, kas paveikts valstu sadaļas gatavošanas laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Agita 11/10/2010 11:36 Ļoti laba informācija apkopota katalogā!Milzīgs paldies Tūrisma mediju grupa BalticTravelnews no RTTS

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19877315sec.