Travelnews.lv novēl laimīgu Jauno gadu! [1]

Tuvojoties gada nogalei, pienācis īstais brīdis, kad atskatīties uz gadā paveikto un notikušo, izvērtēt sasniegto un pasapņot par nākamā gadā vēlmēm un cerībām.

2010. gads gan Latvijā, gan pasaulē bija notikumiem bagāts. Ceļotāji devās ceļojumos, apskatīja svešas zemes, atgriezās mājās, piedzīvoja gan priekus, gan problēmas, gan atceltas lidmašīnas, gan necerētu palīdzību. Atskatoties uz katru no 2010. gada mēnešiem, Travelnews.lv redakcija izveidojusi sarakstu ar katra mēneša aktuālākajiem notikumiem un rakstiem.

2010. gads iesākās mierīgi - janvārī ceļotāji cīnījās ar sniegu vai, vakarā sēžot mājās un siltumā, plānoja nākamā gada ceļojumus. Tieši tāpēc mēneša lasītākais raksts bija Kā pareizi iziet drošības kontroli lidostā (ieskaties).

Februārī mēneša galvenais notikums bija tūrisma izstāde Balttour 2010, kas laikā no 05.-07.02.2010 notika Ķīpsalā (apskati foto).

Martā lēnām sāka mosties pavasaris un BalticTravelnews.com komanda piedalījās pasaules tūrisma izstādē ITB 2010, kas notika Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Pasākumu apmeklēja arī tūrisma nozares pārstāvji un ceļotāji no Latvijas (apskati foto).

Aprīlis nenoliedzami bija diezgan vulkānisks - Īslandes glečervulkāns debesīs bija uzsūtījis milzīgu pelnu mākoni, kas neļāva tūkstošiem ceļotāju doties mājup (ieskaties). Haoss lidostās, atcelti ceļojumi, izjukuši plāni... Aprīļa haoss ietekmēja ceļotājus vēl ilgu laiku pēc tam, kad vulkāns jau bija norimies.

Maijā Latvijā oficiāli tika atklāta jaunā tūrisma sezona. Pilsētas sagaidīja viesus gan no Latvijas, gan ārzemēm un daudzviet, piemēram, arī Jūrmalā, notika vērienīgi sezonas atklāšanas pasākumi (apskati foto).

Savukārt jūnijā sākās atvaļinājumu laiks un cilvēki aizvien vairāk un vairāk devās ceļojumos. Uz ārvalstu kūrortiem devās arī BalticTravelnews.com komanda, kas ar Novatours gādību apmeklēja gan Grieķiju, gan Spāniju, gan Turciju, gan Bulgāriju (apskati foto).

Jūlijs lika pasvīst - karstuma vilnis pašu mājās pārpildīja pludmales un lika doties ārpus pilsētas. Neskatoties uz to, jūlijs bija pasākumiem ļoti bagāts un tostarp notika daudzi pilsētu svētki un citi atraktīvi notikumi, kas piesaistīja ceļotāju uzmanību. Viens no tiem bija Ginesa rekorda uzstādīšana Ventspilī (apskati foto).

Arī augustā ceļotāji lielākoties devās ārpus pilsētām, lai piedalītos kādā no dažādajiem pasākumiem tepat Latvijā, tomēr bez uzmanības nepalika plāni par tālākiem ceļojumiem. Tāpēc mēneša lasītākais raksts veltīts tam, kā izdevīgāk iegādāties lidmašīnu biļetes - Biļetes ir vislētākās astoņas nedēļas pirms lidojuma (ieskaties).

Septembrī Travelnews.lv svarīgākais bija portāla trīs gadu jubileja - tieši 10.09.2010 tūrisma ziņu portālam Travelnews.lv apritēja 3 gadi. Paldies visiem par sveicieniem un laba vēlējumiem! Jubilejas mēnesī aktuālākais portālā bija jaunā tūrisma uzņēmumu kataloga testa režīma atklāšana (ieskaties) un aktīva sociālā tīkla Facebook izmantošana. Neaizmirsti, ka, kļūstot par Travelnews.lv sekotāju Facebook, iespējams laimēt lieliskas dāvanu kartes (sekot Travelnews.lv).

Oktobrī Travelnews.lv turpināja aktīvi sekot līdzi Latvijā notiekošajam un iepazīstināja lasītājus ar tūrisma objektiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. Oktobra skatītākā galerija bija par murkšķu audzētavu Jaunstučos - Apciemo murkšķu audzētavu Kurzemē (apskati foto).

Novembra vērienīgākie notikumi bija valsts svētki un gaismas festivāls Staro Rīga (apskati foto).

Decembra sākumā ceļotājus visā pasaulē šokēja ziņa, ka Ēģiptē tūristiem uzbrukušas haizivis (ieskaties), bet mēneša nogalē sākās aktīva svētku gaidīšana.

Šobrīd tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv latviešu valodā informē lasītājus sešas dienas nedēļā un publicē vairāk nekā 500 ziņu vienību mēnesī. Travelnews.lv vēstkopas abonenti saņem īsu jaunāko ziņu kopsavilkumu katru rītu un var to izlasīt, omulīgi malkojot rīta kafiju. Travelnews.lv vēstkopai pieteikušies aptuveni 17 000 abonentu (pieteikties vēstkopai). Kopējais BalticTravelnews.com apmeklējumu skaits mēnesī pārsniedz 100 000. Arī turpmāk Travelnews.lv informēs lasītājus par svarīgāko tūrismā Latvijā un ārvalstīs!

Paldies visiem tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem un sadarbības partneriem! Novēlam jums veiksmīgu, ceļojumiem bagātu Jauno gadu!

Travelnews.lv komandas vārdā, portāla redaktore Kristīne Indriksone

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kolna Jezups 12/26/2010 10:04 Paldies! Es ar Jums lepojos!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,


Valmieras TIC
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15524483sec.