Lidsabiedrības februārī piedāvā bezmaksas piekļuvi Facebook

Neskatoties uz to, ka lidsabiedrības aizvien nāk klajā ar jaunām idejām par to, kā iekasēt kādus papildus nodokļus, pieeja sociālajam tīklam Facebook lidojumu laikā februārī būs bez maksas vismaz septiņās ASV lielākajās lidsabiedrībās.

Šādu iespēju nodrošina sadarbība starp Gogo Inflight Internet un Ford Motor Company. Projekta mērķis ir nodrošināt piekļuvi sociālajam tīklam katram pasažierim. Tātad, ja februārī jums paredzēts ceļot ar AirTran, Alaska Airlines, American Airlines, Delta, United Airlines, U.S. Airways vai Virgin America, tad jums ir paveicies.

Lai izmantotu šo priekšrocību, ir jāsagaida, kad lidmašīna sasniedz 3048 metru augstumu un pasažieriem tiek dota atļauja ieslēgt elektroniskās ierīces. Pēc tam ir jāizvēlas Gogo bezvadu tīkls, jāatver interneta pārlūkprogramma un jāspiež uz reklāmkarodziņa ar nosaukumu "Ford and Facebook".

Šis pakalpojums ir pieejams visām ierīcēm, kas atbalsta wi-fi - tātad portatīvajiem datoriem, viedtālruņiem (smartphone) un piezīmjdatoriem. Ja jums ir vēlme lietot ne tikai Facebook portālu, bet arī citas interneta vietnes, tad par to jau jāmaksā bezvadu interneta nodeva, kas ir apmēram 5 ASV dolāri par īsu lidojumu.

Facebook ir visapmeklētākais portāls lidojumu laikā, tādēļ šī iespēja ir veids, kā iepazīstināt un iedrošināt pasažierus "sērfot" internetā lidojumu laikā, jo pašlaik pasažieri joprojām lielākoties atsakās maksāt par pieeju internetam. Pagājušajā gadā Gogo sadarbojās ar Google Chrome, lai brīvdienu laikā nodrošinātu bezmaksas bezvadu interneta servisu AirTrain, Delta un Virgin America lidsabiedrību lidojumos.

Ja jums būtu iespēja izvēlēties vienu izklaidi lidojuma laikā, vai tie būtu TV šovi, viena filma vai pieeja Facebook portālam?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47998095sec.