Policijas radari Jāņa sētas iPhone lietojumprogrammā un kartēs internetā

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta” ir laidusi klajā jaunu iPhone lietotnes ‘’BalticMaps’’ 1.1 versiju, kurā norādītas policijas radaru atrašanās vietas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Svarīgākie iPhone lietojumprogrammas ‘’BalticMaps’’ 1.1. maksas versijas papildinājumi ir sekojoši:

  • Ieviesti interešu punkti - policijas radari trīs Baltijas valstīs un remontdarbi Rīgas ielās;
  • Ir papildināta un precizēta Rīgas sastrēgumu posmu informācija;
  • Ir veikti uzlabojumi maršrutu plānošanā un izmaiņas Rīgas ielu tīklā;
  • Adrešu meklētājs ir papildināts ar Lietuvas un Igaunijas adresēm;
  • Atjaunota karšu pamatne vairākos Baltijas valstu reģionos.

Policijas radaru atrašanās vietas Latvijas kartē norādītas atbilstoši Valsts policijas sniegtajai informācijai par 82 iespējamajām 15 pārvietojamo radaru izvietošanas vietām. Kartē norādīta 21 stacionārā radara atrašanās vieta Igaunijā un 138 stacionāro radaru izvietojums Lietuvā.

Jaunie interešu punkti lietotnē ir pirmās no objektu kategorijām, kas tajā būs pieejamas tuvākajā nākotnē. Kopā ar jau iepriekš iestrādātajām iespējām iPhone lietotnes ‘’BalticMaps’’ 1.1 versija piedāvā vairāk noderīgas informācijas autovadītājiem.

Lai lietotne būtu pieejamāka tās izmantotājiem, jaunajā ‘’BalticMaps’’ maksas versijā papildus ir ieviesti jauni abonēšanas periodi, kuru cena sākas ar 2,39 EUR. Programmatūras jaunā versija esošajiem abonentiem ir bez maksas.

Papildu informācija par “Baltic Maps” iPhone lietotni ir atrodama vietnēs: BalticMaps.eu/iphone un http://itunes.apple.com/lv/app/baltic-maps/id437264448?mt=8 .

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta” gatavo un 2012. gada sākumā plāno izlaist lietojumprogrammas ‘’BalticMaps’’ versiju telefoniem un iekārtām, kas darbojas uz Android operētājsistēmas bāzes. Tālāk nākotnē tiks turpināts darbs pie programmatūras funkcionalitātes attīstības, paplašināta kartes informācija un ieviestas jaunas iespējas satiksmes informācijas izmantošanā. Bezmaksas versijā ‘’BalticMaps’’ lietotājiem būs iespēja brīdināt citus lietotājus par satiksmes sarežģījumiem.

Arī interneta vietne www.BalticMaps.eu, kuras pamatā ir karšu pārlūks ar kvalitatīvām Baltijas valstu kartēm, tagad satur informāciju par radaru atrašanās vietām Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Karšu pārlūka sniegtās iespējas var būt labs palīgs autovadītājiem maršrutu plānošanā, braukšanas attālumu noteikšanā un galamērķa adreses meklēšanā. Šajā vietnē ir atrodamas operatīvas ziņas par ielu un ceļu remontdarbiem Rīgā, kā arī objektīva sastrēgumu informācija, kas tiek aprēķināta, pamatojoties uz vairāku tūkstošu transporta līdzekļu GPS iekārtu datiem par konkrētu Rīgas ielu posmu izbraukšanas ilgumu.

SIA “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” ir līderis karšu un uz tām bāzētu informācijas tehnoloģiju risinājumu izstrādē Baltijas tirgū. Uzņēmums piedāvā gan augstas kvalitātes poligrāfiskās kartes un atlantus, gan modernus informācijas tehnoloģiju produktus – GPS sekošanas risinājumu seko.lv, interaktīvo karšu sistēmu JS Baltija 2, interneta karšu pārlūku, Latvijas karti ‘’Garmin’’ GPS navigācijas iekārtām, sastrēgumu informācijas sistēmu Rīgā un vairākus citus risinājumus.

www.kartes.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.33948898sec.