10 interesanti fakti par Twitter

Nu jau gandrīz visa pasaule zina, kas ir Twitter. Tā  ir mikroblogu vietne, kas tā lietotājiem ļauj sūtīt un lasīt ziņas jeb tvītus. Tvīts ir 140 zīmju garš ziņojums, kas tiek attēlots lietotāja profilā. Vēlamies jūs iepazīstināt ar 10 interesantiem faktiem par Twitter, kurus iespējams vēl nezināt:

1. Pirmais cilvēks , kurš izveidoja Twitter profilu un ietvītoja ir Džeks Dorsijs (Jack Dorsey). Tas, protams, tādēļ, ka viņš ir Twitter izgudrotājs un dibinātājs. Pirmais tvīts bija: "just setting up my twttr" (latviski tas skanētu – "tikko izveidoju savu twttr").

2. Twitter tika dibināts 2006. gadā un tagad kļuvis par milzīgu sociālo tīklu. Un mēs droši vien varētu domāt, ka tādi ir arī ienākumi - milzīgi. Bet izrādās, ka pirmos 3 gadus pēc dibināšanas, Twitter nenopelnīja nevienu dolāru.

3. Twitter ik sekundi tiek izveidoti 750 tvīti.

4. Visbiežākais tvītu temats  un saturs ir par ikdienišķām lietam. Piemēram, "Ēdu pusdienas..." vai "Ar draugu skatos filmu". Šādu tvītu skaits ir aptuveni 40%.

5. Twitter nosaukums, kāds tiek izmantots šodien, nav īstais nosaukums. Īstais nosaukums patiesībā ir "twttr".

6. Datums, kad Twitter Beta versija tika publicēta, nav izvēlēts nejauši. Šī versija tika publicēta datumā, kad Twitter galvenais izpilddirektors Evans Viljams svinēja dzimšanas dienu.

7. 55% Twitter pastāvīgo lietotāju ir sievietes, bet 45% vīriešu.

8. Tikai 25% Twitter lietotāju tvītošanai izmanto Twitter.com. 75% izmanto saistītās aplikācijas, kā, piemēram, TweetDeck, Tweetie u.c.

9. Ja Twitter būtu valsts, tad ar vairāk kā 105 779 000 reģistrētajiem lietotājiem, tā būtu 12. lielākā valsts pasaulē pēc iedzīvotāju skaita.

10. Balstoties uz pētījumiem, Twitter lietotāji ir pārsvarā no vidējā un augšējā sociālā slāņa. 30% Twitter lietotāju nāk no ģimenēm, kuru ienākumi ir 100 000 dolāri gadā.


Travelnews.lv piedāvā Sociālo mediju servisu. Skaties šeit!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4532969sec.