Tapis naktsmītņu katalogs ar iepazīšanās portāla elementiem

Iedvesmojoties no servisa Airbnb.com koncepcijas, kāds amerikāņu uzņēmējs radījis naktsmītņu katalogu, kurā lietotāji var atrast mājokļu īpašniekus vai potenciālos viesus pēc kritērijiem, kas līdzīgi iepazīšanās portālos redzētajiem.

Kā ziņo Lielbritānijas Daily Mail, vietni TryLoveRoom.com radījis Džoss Bosanegra, uzņēmējs no Losandželosas. Viņš atzīst, ka ideja dzimusi pēc pieredzētā portālā Airbnb.com – Bosanegra pamanījis, ka par viņa piedāvāto naktsmītni vairāk lietotāju interesējas tieši tad, ja sludinājumā ievietota viņa draudzenes fotogrāfijā.

Servisā, kurš pieejams bezmaksas, reģistrējušies jau 700 lietotāju. Kā apgalvo Bosanegra, šobrīd vietne vēl ir testēšanas stadijā, taču jau līdz 2014. gada Valentīna dienai tā būs pilnā funkcionalitātē pieejama lietotājiem visā pasaulē.

Līdzīgi kā iepazīšanās portālos, arī LoveRoom piedāvā meklēt citus lietotājus pēc tādiem kritērijiem kā dzimums, vecums un citi. Kad lietotājam izdodas uzmeklēt savu ideālo partneri, viņi savā starpā var vienoties par naktsmītnes izmantošanu.

"Šī projekta nolūks ir dot iespēju tiem ļaudīm, kuri ir vientuļi un bieži ceļo, sameklēt piemērotas naktsmītnes, kur viņi, iespējams, atradīs arī savu īsto mīlestību vai gluži vienkārši – seksu," atzīst Bosanegra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48606801sec.