Astrosecret - pirmā latviešu aplikācija, kas ieguvusi Facebook atbalstu

Latvijā izstrādātās aplikācijas Astrosecret komanda ir lepni paziņot, ka, konkurējot ar simtiem tūkstošu citām aplikācijām pasaulē, ir iekļuvuši ekskluzīvā Facebook programmā FbStart, kas palīdz jauniem biznesiem un lieliskām aplikācijām, sniedzot tiem ievērojamu konsultatīvu un finansiālu atbalstu.  

Aplikācija izvērtē sievietes fizioloģiskā cikla auglīgās dienas un nosaka labvēlīgākās ieņemšanas dienas no astroloģijas viedokļa. Tāpat aplikācijā tiek norādītas astroloģiski noteiktas īpaši auglīgās dienas pēc medicīniski pārbaudītas un pierādītas metodes. Facebook uzskata, ka aplikācijai ir ļoti augsta kvalitāte un sociālā vērtība. Iegūtais atbalsts pierāda to, ka aplikācija ir lielisks rīks un palīgs sievietēm visā pasaulē. Astrosecret jau ir palīdzējusi teju 100 sievietēm palikt stāvoklī, taču aplikācijas uzlabošanā un popularizēšanā vēl ejams tāls ceļš. Facebook redz iespējas aplikācijas izaugsmei un, atbalstot aplikāciju, vēlas šajā procesā būt iesaistīti.

Programma FBStart tika izveidota, lai palīdzētu attīsīt star-up biznesus. Popularizēt un izstrādāt mobilo aplikāciju ir grūts uzdevums, taču Facebook vēlas palīdzēt kā mentors, konsultants. Šāds atbalsts ir ļoti nepieciešams biznesa attīstībai. Jaunajiem aplikāciju izstrādātājiem, kuri iesaistīti programmā, tiek organizēti starptautiski ekskluzīvi pasākumi, kā arī piedāvāti 80 000$ vērti rīki un pakalpojumi.

Daudzi uzņēmumi jau guvuši panākumus, pateicoties šai eksluzīvajai programmai. Atrosecret cer iet viņu pēdās un gūt pieredzi, strādājot kopā ar cilvēkiem, kuri jau spējuši mazus projektus pārvērst par veiksmīgu starptautisku biznesu.

Par AstroSecret:

Mobilā aplikācija ietver unikālu kalendāru, kas apvieno sevī gan sievietes fizioloģiskā cikla rādītājus, gan astroloģiski noteiktus labvēlīgākos periodus grūtniecības plānošanai. Labvēlīgākie ieņemšanas brīži tiek noteikti, analizējot sievietes dzimšanas kartes radītājus un konkrētās ieņemšanas dienas astroloģisko fonu - ņemot vērā planētu izvietojumu dzimšanas brīdī un precīzu planētu kustību vēlamajā ieņemšanas dienā. Tāpēc, lietojot aplikāciju, ļoti svarīgi norādīt precīzu dzimšanas laiku. Jo precīzāk būs norādīts dzimšanas laiks, jo precīzākas būs prognozes. Aplikācija ne tikai izskaitļo potenciāli veiksmīgākos mazuļa ieņemšanas brīžus, bet arī vēlamo mazuļa dzimumu un horoskopa zīmi. Tāpat tā nosaka no ģeogrāfijas skatu punkta labvēlīgākās ieņemšanas vietas, bieži ceļojošiem pāriem.

AstroSecret aplikāciju var lejupielādēt Apple AppStore un Google Play.

Vairāk informācijas par aplikāciju: www.astrosecret.net, kā arī rakstot e- pastu: support@astrosecret.net.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33483791sec.