Google testē jauno tiešsaistes numuru rezervāciju [1]

Baumas par Google jaunatklājumu jau kādu laiku ir turējušas "uz adatām", tomēr beidzot Google var lepni paziņot, ka gaidītā tiešsaistes numuru rezervācijas funkcija ir testēšanas stadijā, līdz ar to pavisam drīz pieejama visiem Google lietotājiem!

Līdz šim ceļotgribētāji viesnīcu numuru rezervēšanai automātiski tika novirzīti uz attiecīgo tīmekļa viesnīcas vai ceļojumu aģentūras vietni. Savukārt kopš jūlija, ceļotāji var pasūtīt viesnīcas numurus ar meklētājprogrammu www.google.com/hotels.

Jaunā programma ir uzsākta sadarbībā ar ceļojumu tehnoloģiju kompāniju Sabre. "Ceļotājiem tas ērtāk, jo tas novērš nepieciešamību atstāt mājas lapu un novirzīt datus uz citām interneta lapām. Viesnīcām, jaunais pakalpojums samazina "darbības pārtraukšanas kursu", kas notiek, kad patērētāji pāriet no vienas vietnes uz citu, lai pabeigtu darījumu," saka Sabre.

Lai gan Google līdz ar jaunās programmas palaišanu tiešsaistē gūs arvien lielāku popularitāti, tomēr jāņem vērā, ka ceļojumu aģentūrām un citām ar tūrismu saistītām kompānijām tas var radīt zaudējumus. Zināms, ka tiešsaistes ceļojumu aģentūras ieguldījumus sastāda aptuveni 5 procenti no meklētājprogrammas reklāmas ieņēmumiem.

Lai gan laiks vēl rādīs, cik tālu Google plāno turpināt palielināt savu saķeri tirgū ar šo jauno funkciju, tomēr jāatceras, ka iepriekš līdzīga Google darbība ir izpelnījusies skarbu kritiku pagātnē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 . 07/30/2015 13:05 Anetei, pirms publicēt rakstus, vajadzētu tos arī pārlasīt :) Citādi laba ziņa pazudīs nekvalitatīvā tulkojumā un diskreditē arī pašu portālu.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38551402sec.