Instagram veicinājis lielāko progresu fitnesa pasaulē

Agrāk bija vieglāk ignorēt nepieciešamību pēc veselīga dzīvesveida, ik dienu nebija pastāvīgi atgādinājumi  par to, cik veselīgi jādzīvo un kā dzīvo citi. Starp Instagram sekotājiem, katram ir vismaz viens paziņa vai draugs, kas publicē fotogrāfijas, kurās viņš attēlo savas veselīgās maltītes un treniņa režīmus.

Cilvēki, kas neievēro veselīgu dzīvesveidu, sevi mēģina attaisnot ar to, ka bijusi smaga diena, priekšnieks darbā sakliedzis, darba ir pārāk daudz un tas rada spriedzi un lielu nervu spiedienu. Tādēļ, bieži vien, lai sevi palutinātu, šie nogurušie un dzīves nomocītie cilvēki ķeras klāt pēc picas šķēles vai čipsu pakas, kas uz kādu brīdi tiem rada prieku, bet ķermenim šie nieciņi radīs kaitējumu.

Pieaugot sociālo tīklu Instagram un Facebook lietotāju skaitam, aizvien biežāk tajos ir sastopami ieraksti un bildes, kurās cilvēki atklāti parāda savu ikdienu, jaunās apņemšanās, kā arī veselīgo dzīvesveidu. Populāras ir bildes, kurās tiek parādīts, kāds šie cilvēki izskatījās pirms veselības un sportiska auguma programmas uzsākšanas un kāds izskatās laiku vēlāk jeb, tā saucamās "Pirms un pēc" bildes.

Fotogrāfijas ar gūtajiem un acīmredzamajiem panākumiem aktīvi publisko ne tikai sociālo tīklu lietotāji, kas pievērsušies veselīgam dzīvesveidam. To dara arī viņu treneri, lai parādītu plašākai sabiedrībai, ka viss ir iespējams un ir jābūt tikai vēlmei kaut ko mainīt un vienmēr atradīsies treneris, kas palīdzēs un atradīs piemērotāko programmu katram individuāli.

Publicējot bildes ar treniņiem un maltītēm, fitnesa bizness turpina attīstīties un progresēt. Rezultātu bilžu publicēšana arī citus iedvesmo uzsākt kaut ko jaunu, piešķirt ikdienas rutīnai vēl nebijušas vēsmas un liek noticēt, ka ikviens var izskatītās kā modele vai modelis no žurnāla vāka.

Sociālajās vietnēs cilvēki mēdz atrādīt savus vaļaspriekus, iepazīstināt citus ar lietām, kas tiem ir svarīgas un modina arī citos vēlmi uzsākt kaut ko jaunu. Paši lietotāji aplikācijas padara par populārākām un šī tendence strauji turpina attīstīties. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72226sec.